Ontwerp

JEE-O badkamer

Inspirerende JEE-O badkamer

Deze inspirerende JEE-O badkamer is geweldig mooi ontworpen. Heel opvallend is de mooie verbinding die we zien tussen het badkamermeubel, toilet, de doucheruimte en het vrijstaande bad.

Het vrijstaande Dubai bad in deze JEE-O badkamer

Het vrijstaande Dubai bad in deze JEE-O badkamer heeft een mooie slanke vormgeving en is heel compact. Want dit mat witte design bad is 165 centimeter lang, 83 centimeter breed en 50 centimeter hoog. Door het bad op een verhoging te positioneren, valt het bad extra op en ziet de badkamer er nog aantrekkelijker uit!

Unieke kranen

De JEE-O badkamer wordt extra bijzonder door de unieke kranen die zijn toegepast. Deze RVS kranen komen uit de serie Pure van het merk JEE-O. Mooie kenmerken van deze kranen zijn de originele kraanbediening en de fraaie uitloop. Doordat we tussen het vrijstaande bad en de doucheruimte een glazen douchewand hebben geplaatst, zien we dat de vrijstaande douchekraan en vrijstaande badkraan samen een mooie set vormen. Hetzelfde kraandesign zien we overigens ook terug bij de wastafelkranen die zijn geplaatst op het houten badkamermeubel.

Meer weten over het merk JEE-O?

Wilt u meer informatie over het merk JEE-O? Op deze pagina staat meer inspirerende informatie. Zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek. Maar maak dan dan wel een persoonlijke afspraak met één van onze badkamerspecialisten.

Ontwerp door: De Eerste Kamer
Ontwerp door

De Eerste Kamer

Lees meer