Ontwerp

Klein toilet

Vernuftige fonteinoplossing bij een klein toilet

Bij een klein toilet hoort een fonteintje voor het wassen van je handen. Want een goede hygiëne in een wc-ruimte is erg belangrijk. In dit kleine toilet is hier nauwelijks ruimte voor. De oplossing is gecreëerd door een klein waskommetje met fonteinkraan te plaatsen naast de drukplaattoets van de wc. Dat is een verrassend mooie oplossing voor deze kleine ruimte! Bovendien ziet her er geweldig vernuftig uit!

Het zwevende toilet

Het zwevende toilet is voorzien van een soft-close zitting. De glanzende wc-pot is gemaakt van keramiek, waardoor de wc-pot zeer gemakkelijk schoon te houden is. De drukplaattoets boven de wc is van het gerenommeerde merk Geberit. De drukplaat heeft twee bedieningsknoppen zodat er zo min mogelijk water wordt verspeeld.

Een kleine wc-ruimte met mooie accessoires

De accessoires in deze ruimte zijn net zoals het fonteinkraantje van chroom. De meest gebruikte accessoires in een wc-ruimte zijn een haakje voor een gastendoekje, een wc-borstel en een wc-rolhouder. Een te grote hoeveelheid aan accessoires in een kleine wc-ruimte vinden wij niet mooi. Juist het kleinste kamertje moet zo ruimtelijk mogelijk zijn. Want een wc gebruik je zeer regelmatig. Daar moet je met veel plezier gebruik van kunnen maken!

 

Ontwerp door: De Eerste Kamer
Ontwerp door

De Eerste Kamer

Lees meer