Ontwerp

Landelijke badkamers ’t Gooi

Landelijke badkamers ’t Gooi, proef het landleven

Landelijke badkamers ’t Gooi: Deze landelijke badkamer heeft veel bijzondere accenten gekregen. Je oog wordt direct getrokken naar het ‘Oud Engelse’ badkamermeubel. Het houten meubel is voorzien van een natuurstenen blad. In het blad is de wastafel gemonteerd met een mooie ovale vorm. Natuurlijk is deze waskom gemaakt van keramiek. Want dit materiaal past beter bij de authentieke sfeer die we proeven in het project landelijke badkamers ’t Gooi. In het staande badkamermeubel zijn schappen gemaakt, die gebruikt kunnen worden voor het opbergen van de handdoeken. Op het onderste schap kunnen ook mooie rieten mandjes worden geplaatst. Dit materiaal past ook erg mooi bij deze sfeer.

Mooi omlijsting van het bad in project landelijke badkamers ’t Gooi

De zij- en achterwand van het ligbad zijn voorzien van een mooie omlijsting. Doordat de kleur licht is, gaan deze sierlijke details niet ten koste van het ruimtelijke karakter van de badkamer.

Een heerlijk complete badkamer met landelijke kranen

De badkamer is helemaal compleet gemaakt met de douche en het zwevende toilet. Kijk ook eens naar de kranen in de badkamer. Deze chromen kranen zien er landelijk uit maar voldoen wel aan de modernste technologie. Voor elke badkamerstijl is in onze showroom een passende kraan beschikbaar. Maar bent u op zoek naar een echte landelijke kraan? Bekijk dan de Montreux serie van het merk Hansgrohe of de serie Amice van het merk Hotbath.

Landelijke tegels met karakter

Het formaat van de wandtegels is voor deze landelijke sfeer bewust wat kleiner gehouden. Zodat de tegels recht doen aan de sfeer in deze badkamer. Bent u op zoek naar een landelijke badkamer met een compleet andere sfeer? Bekijk dan deze schitterende badkamer!

Ontwerp door: De Eerste Kamer
Ontwerp door

De Eerste Kamer

Lees meer