Ontwerp

Luxe badkamers Barneveld

Ontwerp luxe badkamers Barneveld, genieten!

Het project luxe badkamers Barneveld: Deze badkamer is schitterend ingericht. De zijwand is voorzien van een uniek badkamermeubel. Maar ook de hoge spiegels boven de wastafels onderschrijven de luxe uitstraling. Naast het badkamermeubel staat een mooie hoge kast. Daardoor is er heerlijk veel ruimte aanwezig voor het opbergen van handdoeken en verzorgingsproducten. Vooral bij grote gezinnen is deze extra opbergruimte bijzonder prettig.

Een luxe design bad in project luxe badkamers Barneveld

Ook het design bad oogt luxe. Want het vrijstaande bad heeft een mooie vormgeving. Bovendien is het bad voorzien van een vrijstaande kraan met handdouche. Deze vrijstaande kraan is ook veilig voor kinderen omdat het een thermostaatkraan is.

Een praktische plek voor de designradiator

Tussen het bad en de inloopdouche hangt de designradiator. Zodat er na het douchen of zodra je uit bad stapt direct een warme handdoek binnen handbereik is. Deze designradiator is voor gezinnen erg prettig. Want hier kunnen behoorlijk wat handdoeken hangen. De badkamer blijft zodoende altijd netjes en opgeruimd.

Een heerlijke inloopdouche

De inloopdouche met nissen is vooral praktisch ingericht. Het douchegedeelte is voorzien van een hoofd- en handdouche met eveneens kindvriendelijke thermostaatkranen. Zodat het douchen voor het hele gezin veilig en prettig is! Bent u op zoek naar nog meer badkamerinspiratie? Bekijk dan de klantreferenties op onze website.

Ontwerp door: De Eerste Kamer
Ontwerp door

De Eerste Kamer

Lees meer