Ontwerp

Moderne landelijke badkamerindeling

Een persoonlijk badkamerontwerp

Deze moderne landelijke badkamerindeling is tot stand gekomen, tijdens het persoonlijke contact aan tafel. Want het maken van een badkamerontwerp doen we altijd in overleg met de klant. Door rustig van gedachten te wisselen, krijgen we het juiste gevoel bij de klantwens. Daardoor kunnen we ons veel beter inleven. En dat komt het badkameradvies altijd ten goede!

Het eindresultaat van deze moderne landelijke badkamerindeling

Natuurlijk is het leuk om te zien wat het eindresultaat is geworden van deze badkamer. De prachtige badkamer kunt u bekijken op ons referentieportfolio! Want van deze badkamer wordt flink genoten! Maar dat kunt u zich vast wel voorstellen als u de foto’s heeft gezien.

Ontwerp door: Henk-Peter de Graaf
Ontwerp door

Henk-Peter de Graaf

Goed voorbereid streven naar perfectie, dat is een uitspraak die mij op het lijf geschreven is. De mooiste badkamers komen niet zomaar tot stand. Ik steek veel tijd en energie in het persoonlijk contact om in alle rust de klantwensen helder te krijgen. Daarna deel ik mijn vakkennis en creativiteit om te klantwens te vertalen naar een uniek badkamerontwerp in 3-D. Op deze manier krijgt de klant direct het juiste…

Lees meer