Ontwerp

Neolith tegels in de badkamer

Strakke badkamer met Neolith op de vloer en wand

In deze aantrekkelijke, strakke badkamer met Neolith tegel is Neolith verwerkt op de vloer èn op een deel van de wanden. De rest van de wanden zijn gesausd in een chique donkere kleur. Alle accessoires zoals de lampen, de kranen, de douche kop, de radiator en druktoets zijn zwart waardoor deze Neolith tegels in de badkamer een prachtige uitstraling krijgt.

Vrijstaand bad met zwarte buitenkant

Voor het vrijstaande bad is gekozen voor een zwarte afwerking aan de buitenzijde. Dit geeft de badkamer een prachtige chique uitstraling en combineert mooi bij het donkere Neolith marmer. De vrijstaande bad kraan uit de slim-line van Jee-O en het strijklicht aan de wand maakt het geheel af. De douche is gemaakt van donker glas en loopt van de vloer tot het plafond wat optisch een mooi ruimtelijk gevoel heeft.

Neolith in veel stijlen

Een voordeel van Neolith is dat het vrij dun is. Het is daarnaast goed toe te passen op zowel de vloer als de wand en de aankleding van het meubilair. Neolith is in verschillende afwerklagen verkrijgbaar, zoals mat, mat met lichte glazuurlaag, ruig, gepolijst en een natuursteen look. In onze showroom tonen we een mooie collectie Slabs van Neolith en laten we de vele toepassingen zien.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak of kom naar onze badkamershowroom in Hoevelaken, ruim 2000 m2 badkamerinspiratie! Wees welkom bij De Eerste Kamer Badkamers & Tegels met karakter.

 

Ontwerp door: De Eerste Kamer
Ontwerp door

De Eerste Kamer

Lees meer