Ontwerp

Ontwerp badkamer Bloemendaal

Exclusief met een Italiaans karakter

Ontwerp badkamer Bloemendaal: Deze unieke badkamer kenmerkt zich door de lange wand en de ronde vorm hiervan. Als we vanaf de bovenkant op deze badkamer kijken, denken we al gauw aan een grote boot. De luxe badkamer is zeer compleet en chique ingericht.

Mooie tegels

De tegels hebben een Italiaans karakter. Deze zijn gecombineerd met strakke geverfde wanden die voorzien zijn van een contrasterende kleur. Vanaf de ingang kijken we heel gaaf omhoog naar het royale ligbad en het douchegedeelte. Met de verlichting aan wordt het aanzicht van deze wellness plek nog aantrekkelijker! De kleurstelling van de badkamer is natuurlijk en warm. In deze vriendelijke sfeer, springt het frisse, witte sanitair er echt uit. Want het witte kleuraccent zien we op diverse plekken terug in de badkamer. Naast het ligbad zijn ook het badkamermeubel, toilet en bidet helder wit. In het ontwerp badkamer Bloemendaal proeven we de passie voor exclusieve badkamers!

Ontwerp door: Rick Knoop
Ontwerp door

Rick Knoop

Samen een goed team vormen, daar word ik gelukkig van. Na het afronden van mijn opleiding was het een logische stap om cijfermatig werk te gaan doen. Al snel bleek dat dit mij niet goed lag. Ik miste de dynamiek en kon mijn creativiteit niet gebruiken. Toen ik in mijn vrije tijd in contact kwam met Anton en zijn enthousiasme hoorde over zijn werk bij De Eerste Kamer werd mijn…

Lees meer
Op Koningsdag zijn we de hele dag gesloten. Wij wensen u een feestelijke dag toe!
+