Ontwerp

Royal Oak badkamer Hoogland

Gevoel van warmte met Royal Oak in een ontspannen omgeving

Royal Oak badkamer Hoogland: Dit badkamerontwerp met een landelijk badkamermeubel van Royal Oak geeft een gevoel van warmte in een ontspannen omgeving. Bent u op zoek naar een landelijk badkamermeubel? Naast het merk Royal Oak maken wij ook veel badkamermeubels op maat. Zodat het meubel perfect past bij de stijl van uw woning.

Maatwerk glas in de badkamer

De badkamer krijgt een rustige uitstraling door het maatwerk glas dat in de douche en bij het bad is toegepast. Daarmee voorkomen we namelijk de onrust die extra profielen veroorzaken. Bovendien zien we vaak dat deze profielen na jarenlang gebruik minder mooi worden.

Sterk tegelwerk

De vloertegels zijn van het merk Kronos. Deze keramische tegels zijn maatvast en bijzonder stijlvol voor een landelijke badkamer. De tegels zijn bovendien keihard waardoor ze niet slijtgevoelig zijn en dus jarenlang mee zullen gaan. De tegels zijn in diverse maten verkrijgbaar. In deze badkamer is de maat 60 bij 60 centimeter toegepast. Maar wilt u nog minder voegen in de badkamer? Dan kunt u ook kiezen voor tegels die 80 bij 80 centimeter groot zijn. Bent u gecharmeerd van deze badkamer en toe aan een persoonlijk badkameradvies? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze badkamerspecialisten.

Ontwerp door: De Eerste Kamer
Ontwerp door

De Eerste Kamer

Lees meer