Ontwerp

Sauna thuis

Genieten van warmte en rust!

Een eigen sauna thuis hebben, is geweldig! In dit badkamerontwerp is een maatwerk sauna gecreëerd die er luxe uitziet. Want de combinatie van het warme hout en de schitterende tegels op de achterwand van de sauna is erg fraai. Daarbij is de sauna aan de voorkant afgeschermd met glas. Zodra je deze badkamer binnenstapt, kijk je direct naar de aantrekkelijke sauna. Het is een prachtige eyecatcher!

In de badkamer met sauna thuis zien we prachtige keramische tegels!

Keramische tegels zijn niet alleen mooi maar ook erg praktisch in de badkamer. In deze badkamer zijn grote keramische tegels toegepast met een mooie marmerlook. Naast het tegelwerk zijn diverse wanden voorzien van een strakke, zwarte coating. De badkamer krijgt hierdoor een moderne, eigentijdse uitstraling.

Ontwerp door: Rick Knoop
Ontwerp door

Rick Knoop

Samen een goed team vormen, daar word ik gelukkig van. Na het afronden van mijn opleiding was het een logische stap om cijfermatig werk te gaan doen. Al snel bleek dat dit mij niet goed lag. Ik miste de dynamiek en kon mijn creativiteit niet gebruiken. Toen ik in mijn vrije tijd in contact kwam met Anton en zijn enthousiasme hoorde over zijn werk bij De Eerste Kamer werd mijn…

Lees meer
Op Koningsdag zijn we de hele dag gesloten. Wij wensen u een feestelijke dag toe!
+