Ontwerp

Sunshower badkamer Elburg

Warme spieren en gewrichten

In badkamer Elburg is de warmte voelbaar. Want in de doucheopstelling ontdekken we de Sunshower. Zodat stijlvol genieten van infraroodwarmte en zonlicht tijdens het douchen tot de mogelijkheden behoort! Naast de luxe doucheruimte is er in deze badkamer ook een ligbad aanwezig. Dit hoekbad is voorzien van een inbouw wandkraan van het merk HansGrohe Axor Uno met een HansGrohe Raindance handdouche. Daardoor kan er in bad ook heerlijk gedoucht worden!

Geniet van de warmte!

Het badkamermeubel met de bijbehorende hoge kasten zijn van het merk Primabad uit de serie Exclusive. Op de onderkast van het badkamermeubel is een maatwerk blad geplaatst. Hierop staan twee opzetwastafels van Villeroy & Boch uit de serie My Nature. Natuurlijk hangt er boven het meubel een spiegel. Deze spiegel heeft een uitgewerkte lijst gekregen die naadloos aansluit bij de uitstraling van deze badkamer. Op de vloer ligt een prachtige vloertegel met een mooie houtstructuur. De natuurlijke uitstraling van dit materiaal werkt sfeerverhogend voor deze badkamer. Op de wand is deze tegel gecombineerd met een lichtere wandtegels. Geniet van de warmte in badkamer Elburg.

Ontwerp door: Anton van de Beek
Ontwerp door

Anton van de Beek

Gedreven met een geheel eigen visie, dat is wie ik ben. Daarom laat ik me niet leiden door beperkingen maar vind ik het een uitdaging om met veel passie en creativiteit de mogelijkheden te benutten om unieke badkamers te maken. Ik vind het ontzettend leuk als de klant enthousiast reageert op mijn badkamerideeën. Naast creativiteit beschik ik over een grote hoeveelheid vakkennis. Op mijn 21e had ik een eigen installatiebedrijf…

Lees meer