Ontwerp

T-wand badkamer opstelling

T-wand badkamer opstelling

Elke ruimte leent zich voor een andere opstelling. Deze vierkante ruimte, zonder ramen leent zich uitstekend voor een T-wand opstelling. Door een T vormige wand te plaatsen welke de ruimte verdeeld wordt er een fijne sfeer gebracht. Daarnaast is er veel privacy op het toilet en in de douche.

Door het vrijstaande bad van Luca Sanitair een prominente plek te geven voor de T-wand straalt de badkamer luxe uit. In deze wand is een nis gebouwd, welke gebruikt kan worden voor het plaatsen van accessoires.

Tegels

De badkamer is voorzien van grote lichte tegels in marmer look op de T-wand. Zowel de achterwanden van de douche en de wand bij het bad zijn voorzien van deze grote tegels van 120 x 240 cm. Grotendeels is de badkamer voorzien van in visgraat gelegde tegels in de kleur Blue Navy. Dit geeft een warm en chique effect.

“Details are not details, they make the design”

De hele badkamer is voorzien van kranen in de kleur ‘geborsteld messing’ zoals de vrijstaande badkraan. Maar ook de douche en de kranen boven het maatwerk badkamermeubel. Hier zien we dat de details het design maken. De druktoets van het toilet is in messing/zwart, de grepen van het badkamermeubel ook. Én de verwarmde maatwerk spiegels zijn voorzien van messing lijsten.