Ontwerp

Twee mooie badkamers

Ontdek de verschillen!

Voor een moderne woning zijn deze twee mooie badkamers ontworpen. Qua stijl en sfeer hebben de badkamers veel van elkaar weg. Toch is de indeling van beide badkamers totaal anders. Want in de ouderbadkamer zien we aan de linkerzijde een fraai vrijstaand bad dat tussen twee smalle wandjes is geplaatst. Heel sfeervol en functioneel zijn de houten schappen die zijn gecreëerd aan beide kanten. Recht tegenover het bad is een voorzetwand geplaatst. Daarvoor zien we het royale badkamermeubel met een fraaie ronde spiegel erboven. Aan de achterzijde van het wandje zijn de douche en het toilet gesitueerd. Dit zijn fijne privé plekjes geworden.

Het ontwerp van de gastenbadkamer

Ook de gastenbadkamer is bijzonder mooi ingedeeld. Want het toilet, badkamermeubel en de douche zijn heerlijk toegankelijk. Daarbij zien we in deze badkamer dezelfde kleuren en materialen terug als in de ouderbadkamer. Kijk maar eens naar de houtaccenten bij het toilet en naar de stalen douchedeur. Dat zijn sfeerbepalende elementen die bijzonder veel toevoegen aan het stijlvolle karakter van deze badkamer.

Ontwerp door: Henk-Peter de Graaf
Ontwerp door

Henk-Peter de Graaf

Goed voorbereid streven naar perfectie, dat is een uitspraak die mij op het lijf geschreven is. De mooiste badkamers komen niet zomaar tot stand. Ik steek veel tijd en energie in het persoonlijk contact om in alle rust de klantwensen helder te krijgen. Daarna deel ik mijn vakkennis en creativiteit om te klantwens te vertalen naar een uniek badkamerontwerp in 3-D. Op deze manier krijgt de klant direct het juiste…

Lees meer