Ontwerp

Wellness badkamer Utrecht

Wellness badkamer Utrecht met warme houtaccenten

In deze wellness badkamer Utrecht valt het vrijstaande bad direct op. Want wat staat die ontzettend mooi zo in het hart van de badkamer! Direct bij binnenkomst wordt het gevoel van ontspanning aangewakkerd. Je krijg zin om het bad te vullen met warm water!

Luxe douchen

Om het wellness gevoel compleet te maken, is de douche voorzien van maar liefst twee hoofddouches. Daardoor wordt het douchen gegarandeerd een moment om even heerlijk te ontspannen. En dat kan ook nog eens lekker met z’n tweeën! Hoe gezellig is dat? Maar om het wellness gevoel tijdens het douchen compleet te maken, kan er ook gebruikt gemaakt worden van de Sunshower. Deze luxe variant biedt naast de infraroodwarmte ook gedoseerd zonlicht. Het zorgt voor een gezond kleurtje het hele jaar door en bovendien draagt het licht van de Sunshower bij aan het vitamine D gehalte.

Het toilet, wel aanwezig maar niet in het zicht

Het toilet is verdekt opgesteld achter de douche. Daarbij zijn de toiletrollen mooi opgeborgen in de inbouwde reserverolhouder van het merk Looox. Deze oplossing ziet er bijzonder strak uit. Bovendien is het heel praktisch in gebruik. De warme houtaccenten van het badkamermeubel en van de hoge kast verhogen de sfeer in deze wellness ruimte.

Ontwerp door: De Eerste Kamer
Ontwerp door

De Eerste Kamer

Lees meer