Ontdek uw badkamerstijl in onze badkamer showroom in Hoevelaken.

Als u door onze badkamer showroom loopt, ontdekt u gaandeweg uw badkamerstijl. Door de complete badkamers met verrassende details te bekijken komt u op nieuwe ideeën. Naast moderne en luxe badkamers hebben wij een uitgebreide keuze aan sanitair, moderne kranen en karaktervolle vloer- en wandtegels. Op de eerste verdieping van onze showroom vindt u de ruime collectie woontegels van onder andere DEK-Ceramics.

360º virtuele showroom tour

Bekijk nu onze 360º virtuele showroom tour met meer dan 1800 m² badkamerinspiratie. Via deze showroom tour kunt u gemakkelijk thuis al een kijkje nemen in de showroom. Klik op de pijltjes aan de onderkant en u loopt als het ware door de showroom heen. U kunt zelfs een kijkje nemen in de badkamer opstellingen!

Mooi en functioneel

Ook voor de aanschaf van een nieuw toilet met fonteintje kunt u uitstekend bij ons slagen. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij diverse toiletten en fonteintjes bij elkaar opgesteld. In de showroom vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden voor uw toiletruimte. Door een op maat gemaakt ontwerp is ook deze kleine ruimte mooi en functioneel is ingericht.

Van harte welkom in onze badkamer showroom!

U bent van harte welkom in onze nieuwe showroom in Hoevelaken! Kijk gerust rond en doe inspiratie op! Wenst u een persoonlijk badkameradvies? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek