Badkamer Veenendaal: Gaat u verbouwen? Hebt u in Veenendaal een nieuwbouwwoning gekocht? Dan kunt u voor een nieuwe badkamer bij ons terecht!

Met de volgende nieuwbouwprojecten in Veenendaal zijn wij onder andere bekend: Archipel, Brouwershof, De Kade, De Veensche Tuin, DOK6, Eiland C, Maarsweide en Petenbos. Voor badkamerinspiratie bent u van harte welkom in onze showroom in Hoevelaken. Want bij De Eerste Kamer kunt u zich heerlijk laten inspireren. Onze originele badkamers laten u een scala aan mogelijkheden zien. Bovendien ontdekt u verschillende stijlen!

Vaak vragen onze klanten zich af of de badkamer groot genoeg is voor een ligbad, dubbele wastafel, toilet en een inloopdouche. Wat is er nu wel of niet mogelijk?

De afmetingen van uw badkamer verwerken wij in ons ontwerpprogramma. Vervolgens kijken we samen met u of er een mooie invulling kan worden gegeven aan uw complete wensenpakket. In 3D bekijken we de badkamer vanuit alle invalshoeken. Zodra de beste badkamerindeling is vastgesteld, gaan we samen de badkamer inrichten.

Wij vertellen u, tijdens een wandeling door onze showroom, welke keuzes u kunt maken in sanitair, tegels, plafonds, radiatoren en kranen. Daarna verwerken wij de gemaakte keuzes in ons ontwerpprogramma. Zo krijgt u direct een kijkje in uw toekomstige badkamer Veenendaal! En dat is natuurlijk ontzettend prettig.

Voor een compleet badkameradvies:
maak een afspraak