Inspireren zonder afspraak!

Voor badkamerinspiratie bent u weer zonder afspraak welkom in onze showroom in Hoevelaken!

Wij zijn geopend op onze reguliere openingstijden. (m.u.v. Hemelvaart & Pinksteren)

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 9.30 tot 17.00 uur
Woensdag: 9.30 tot 17.00 uur
Donderdag: 9.30 tot 20.00 uur
Vrijdag: 9.30 tot 17.00 uur
Zaterdag: 9.30 tot 15.30 uur
Zondag: gesloten

In onze showroom hebben wij bijna 2000m² badkamerinspiratie. Badkamers worden gepresenteerd in realistische ruimtes, dit zijn luxe designboxen. Daarnaast hebben we een uitgebreide tegelafdeling, en een gezellige brasserie waar voor u een kopje koffie wordt verzorgd.

NIEUW hebben we te bewonderen een prachtige designbox waarin de laatste trends zijn toegepast. Klik hier voor een digitale rondleiding. Ook is een nieuw badkamermeubel geïnstalleerd, de tegelcollectie is uitgebreid en ons adres is gewijzigd!

De Eerste Kamer vind u nu aan De Kreek 6, 3871 MM in Hoevelaken. Om ons te bereiken adviseren we om te navigeren naar De Wel en straatnaam De Kreek te volgen middels de borden.

Wilt u een exclusief ontwerp voor uw badkamer door een specialist? Maak dan een afspraak. Er wordt dan een afspraak ingepland met u voor een ontwerp en een bijbehorende kostenbegroting. Ook de vervolgafspraak voor het bekijken van materialen en producten van de mooiste merken zal in de showroom plaatsvinden.

Merk inspiratie: VOLA

De kranen van VOLA zijn het perfecte voorbeeld van Scandinavisch design. Minimalisme, materiaalgebruik en afwerking vind je terug in ieder product. In 1968 bracht het Deense merk hun eerste kraan op de markt. En was daarmee een pionier in de sanitair wereld. Vandaag de dag zijn de kranen van VOLA nog steeds erg gewild door interieurdesigners en architecten. Wij begrijpen waarom! De kranen geven elke badkamer een moderne en tijdloze uitstraling en zijn van perfecte kwaliteit. Wij zijn er  trots op dat wij al jarenlang officiële VOLA dealer zijn.

Merk inspiratie: GESSI

Design en functionaliteit staan bij GESSI centraal en dit zie je terug in ieder product. Alle ontwerpen zijn doordacht en komen het gebruik ten goede. Prachtige vormen, rijke materialen, bijzondere texturen en een stijlvolle uitstraling. Niet voor niets kom je de badkamerelementen van GESSI over de hele wereld tegen in luxe hotels en spa’s. Ben jij ook op zoek naar het ultieme gevoel van ontspanning, rust en wellness? Dan mogen de producten van GESSI in jouw badkamer niet ontbreken.

Sinds mei ’21 zijn wij officieel GESSI dealer. Wees welkom in Hoevelaken voor badkamerinspiratie zonder afspraak!

Bouwen in een project?

Een woning bouwen is vanaf het ontwerp tot de oplevering natuurlijk een spannend traject. Een traject waarin vele keuzes gemaakt moeten worden. Familie Eijsenga heeft een woning gebouwd in het project ‘Verborgen Tuinen’. Ze hebben gekozen voor een bijzondere Eerste Kamer en hebben de ruimte casco op laten leveren. Vervolgens is de badkamer in Hoevelaken ontworpen. Met een aannemer in de arm is deze prachtige badkamer gerealiseerd.

Luxe badkamer in nieuwbouw project de Verborgen Tuinen in Leusden met natuursteen tegels

Lees hier het verhaal van Familie Eijsenga en bekijk de foto’s van deze prachtige badkamer!

Reacties zijn gesloten.