Cleopatra maakt topproducten op het gebied van Wellness. Daar kunt u van op aan! Want een uitgebreid programma Cleopatra wellness baden & whirlpools maakt het mogelijk om een bad te kiezen dat uitstekend aansluit op uw persoonlijke wensen. Zodat u er iedere keer met plezier instapt!

Cleopatra stoomcabine

Wilt u liever stomen? U bepaalt zelf wat uw ideale wellnessruimte wordt om heerlijk te ontspannen. Om het geheel in stijl aan te kleden, kunt u voor kleurverlichting kiezen en voor sfeermuziek in uw Cleopatra stoomcabine. Cleopatra is een Nederlandse producent van hoogwaardige wellnessproducten. Want de ontspanningsbehoefte van de consument staat voorop. Met passie voor het product en jarenlange ervaring wordt de hoogste kwaliteit en duurzaamheid van Cleopatra producten gegarandeerd.

Maak kennis met Cleopatra wellness

Bij De Eerste Kamer kunt u kennis maken met de Wellness producten van Cleopatra. U bent van harte welkom in onze showroom! Wij vertellen u graag meer over de verschillende baden, whirlpools en maatwerk stoomoplossingen voor uw badkamer. Naast de producten van Cleopatra vindt u een ruim aanbod van kranen, sanitair, badkamermeubels en stijlvolle tegels. Zodat uw badkamer compleet en luxe kan worden ingericht!

Voor een compleet badkamer advies:

maak een afspraak