Wilt u graag dat het volledige badkamer traject voor u wordt verzorgd? Bij De Eerste Kamer staan we voor u klaar vanaf oriëntatie tot en met realisatie van complete badkamers. Ons serviceniveau na oplevering van de nieuwe badkamer is hoogwaardig.

Complete badkamers

In onze badkamershowroom wordt u op nieuwe ideeën gebracht. Al onze complete badkamers zijn origineel ingericht en variëren in stijl, kleur en materialen. Tijdens een vrijblijvende afspraak vertellen wij u graag wat er allemaal mogelijk is in uw ruimte. Uw wensen worden vertaald naar een badkamerontwerp in 3D zodat u direct een realistisch beeld krijgt van de toekomstige badkamer.

Vakkundig badkameradvies

Na het ontwerp gaan we samen de badkamer inrichten. U krijgt onder andere uitleg over de mogelijke plafonds, tegels, kranen, verwarming, sanitair en verlichting. Met onze installatieachtergrond weet u zeker dat u een vakkundig advies krijgt. Als het totaalplaatje naar wens is, plannen we in overleg met u een datum waarop onze monteurs met de werkzaamheden zullen starten voor de realisatie van uw nieuwe badkamer. Bent u geïnteresseerd in onze kijk op complete badkamers? U bent van harte welkom in onze showroom! Voor een vrijblijvend badkamer advies.

Maak een afspraak