Wilt u graag dat het volledige badkamer traject voor u wordt verzorgd? Bij De Eerste Kamer staan we voor u klaar vanaf oriëntatie tot en met realisatie van complete badkamers. Ons serviceniveau na oplevering van de nieuwe badkamer is hoogwaardig.

Complete badkamers

In onze badkamershowroom wordt u op nieuwe ideeën gebracht. Al onze complete badkamers zijn origineel ingericht. Daarbij variëren de badkamers in stijl, kleur en materialen. Wij vertellen u tijdens een vrijblijvende afspraak graag wat er allemaal mogelijk is in uw ruimte. Dan worden uw wensen vertaald naar een badkamerontwerp in 3D. Zodat u direct een realistisch beeld krijgt van de toekomstige badkamer. Dat is bijzonder prettig. Maar ook vaak heel verrassend!

Vakkundig badkameradvies

Na het ontwerp gaan we samen de badkamer inrichten. Dan krijgt u uitleg over de mogelijke wandbekleding, vloertegels, kranen, verwarming, sanitair en dergelijke. Met onze installatieachtergrond weet u zeker dat u een vakkundig advies krijgt. Als het totaalplaatje naar wens is, dan volgt de planning voor de montage. Vertel ons wie uw aannemer of installateur is. Dan ontvangt uw aannemer of installateur van ons de badkamerontwerpen inclusief heldere werktekeningen. Daarbij zorgen we ervoor dat alle materialen op tijd worden geleverd. Bent u geïnteresseerd in onze kijk op complete badkamers? U bent natuurlijk van harte welkom in onze showroom! Wenst u een persoonlijk advies? Maak dan even een vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak