Luxe inloopdouches en mooie douchecabines!

Wenst u een inloopdouche of een douchecabine? Houdt u van glas of heeft u liever een douchewand met mooie tegels erop? Natuurlijk denken we graag met u mee om tot een mooie en goede oplossing te komen. In onze badkamers plaatsen we veel maatwerk glas. Daarmee kunnen we de ruimte optisch royaal houden. Maar in grotere badkamers werken we ook met betegelde douchewanden met daarin verrassende, verlichte nisjes verwerkt.

Unieke douchewand met radiatorfunctie van DEK-Design!

Onze nieuwste douchewand is van ons eigen merk DEK-Design. Dit product is bijzonder omdat warmte en functionaliteit samensmelten. Want aan de ene zijde zien we een vlakke glasplaat. Terwijl aan de andere zijde de zwarte designradiator aanwezig is. Deze unieke doucheoplossing is verkrijgbaar als wandmodel en als vrijstaand model. Meer informatie over DEK-Design vindt u op: de website van DEK-Design.

Inspirerende doucheoplossingen

Onze voorkeur gaat uit naar een doucheoplossing die resulteert tot zo min mogelijk naden en profielen. De profielen die wel toegepast worden, zijn een sieraad voor uw badkamer. De volgende merken bieden wij onder andere in onze showroom aan: DEK-Design, HSK, Looox, Novellini en Sealskin. Op de onderstaande foto’s ziet u diverse inspirerende douchecabines, inloopdouches en stoomcabines.