Optimaal badkamerplezier

Goede verwarming is noodzakelijk voor optimaal badkamerplezier. Want koude voeten in de badkamer en natte handdoeken, dat voelt niet plezierig. Het is prettig als de vloer aangenaam aanvoelt en de handdoeken droog en lekker warm zijn. Daarom is vloerverwarming en een goede designradiator in de badkamer belangrijk.

Een behaaglijke vloer

De vloerverwarming kan elektrisch of via het leidingwerk worden geregeld. Dat hangt af van uw persoonlijke woonsituatie. Natuurlijk denken we graag met u mee. Samen met u maken we de afweging welke verwarmingsoplossing het beste bij uw situatie past.

Stijlvolle wandverwarming

Een designradiator is behalve praktisch ook een mooie aanwinst voor de badkamer. Want de vormgeving van de radiatoren is erg divers en verrassend. Naast de vormgeving zijn de kleuren ook een belangrijk aandachtspunt. Zo is er voor elke badkamerstijl een perfect model te vinden!

Een impressie van onze designradiatoren

Wij werken in de showroom met onder andere de volgende merken: Voor de vloerverwarming met Magnum en voor de designradiatoren met DEK-design, Heat Design, Instamat, Thermic, Vasco en VOLA. Op de onderstaande foto’s ziet u een aantal schitterende designradiatoren.