Ontdek het design van JEE-O bij De Eerste Kamer!

JEE-O heeft een onderscheidend aanbod van kranen, baden en wastafels. Daarbij is de krachtige, bijna industriële uitstraling kenmerkend. De baden en wastafels van JEE-O zijn gemaakt van DADO Quartz composiet. Dit materiaal is hard en gemakkelijk te onderhouden. Ontwerper Lammert Moerman heeft veel aandacht geschonken aan de organische vormgeving van het bijzondere design. Maar overtuig uzelf en laat u in onze badkamer showroom inspireren door de prachtige design badkamers. Dan ontdekt u de mooie vormen van de vrijstaande baden, wastafels en kranen.

JEE-O Badkamers

In onze JEE-O badkamers ziet u strak sanitair met onderscheidende kranen. Daarbij zult u zien dat de mat witte kleurstelling van het sanitair prachtig past bij de stoere kranen. Want de zwarte JEE-O Soho kranen passen geweldig mooi bij het strakke sanitair. In onze showroom hebben we de Jee-O Soho kranen gecombineerd met een luxe JEE-O basin en het prachtige Jee-O Soho Bath. Ook de JEE-O Flow kranen, de JEE-O Pure kranen en de JEE-O Slimline kranen kunt u bekijken in een verrassend mooie badkamer. Na een inspirerend bezoek is het verrijkend om een vrijblijvende afspraak te maken voor een persoonlijk badkamerontwerp in 3-D. Dan gaan we op basis van uw badkamerwensen samen op zoek naar de mooiste badkamerindeling. Daarbij hebben we voortdurend oog voor het ruimtelijke aspect. Daarna volgt de keuze in sanitair, tegels, badkamermeubel en dergelijke. Zodat u een goed beeld krijgt van uw toekomstige badkamer.

Vanuit onze eigen installatieachtergrond kunt u rekenen op een vakkundig advies. Daarbij wordt u begeleid vanaf oriëntatie tot en met realisatie van de badkamer. Vertel ons wie uw aannemer of installateur is. Dan zorgen wij ervoor dat de badkamerontwerpen en technische werktekeningen zorgvuldig worden overgedragen. Ook zorgen wij voor een tijdige levering van de materialen. Zodat uw aannemer of installateur de badkamer kan maken die geheel naar wens is. Naast onze luxe badkamers ontdekt u bij De Eerste Kamer een ruim aanbod van design kranen, vrijstaande baden, wastafels en tegels. Bent u geïnteresseerd in onze badkamerideeën? Dan bent u uiteraard van harte welkom in onze showroom! Wenst u een vrijblijvend badkameradvies? Neem dan even contact met ons op.

Maak vrijblijvend een afspraak