Laat u heerlijk inspireren door de mooie badkamers van De Eerste Kamer! Want bij een gezellig en stijlvol huis hoort een mooie badkamer. In onze badkamershowroom ontdekt u mooie badkamers die ingericht zijn met luxe sanitair en maatwerk badkamermeubels.

Mooie badkamers in realistische ruimtes

Er is veel variatie te zien qua stijl, kleur en materialen. U zult verrast zijn door de mogelijkheden die er zijn! Na een eerste kennismaking is het verhelderend om een vrijblijvende afspraak te maken voor een persoonlijk badkamer ontwerp in 3-D. Op basis van uw wensenpakket gaan we samen op zoek naar de mooiste badkamerindeling. Daarna volgt de keuze in sanitair, tegels, badkamermeubel en dergelijke. Zodat we uw toekomstige badkamer compleet kunnen inrichten. Want we gaan samen voor het mooiste badkamerresultaat!

Vanuit onze eigen installatie achtergrond kunt u rekenen op een vakkundig badkamer advies

U wordt begeleid vanaf oriëntatie tot en met realisatie van de badkamer. Dat doen onze badkamerspecialisten uiterst zorgvuldig. Daarom horen wij graag wie uw aannemer of installateur is. Dan zorgen wij ervoor dat de ontwerpen en werktekeningen op tijd worden overgedragen. Daarbij zorgen we voor de levering van de materialen conform de planning. Dat werkt vlot en efficiënt. En dat is voor iedereen prettig! Naast onze mooie badkamers ontdekt u bij De Eerste Kamer een ruim aanbod van kranen en badkamermeubels. Maar we hebben ook een fraaie collectie sanitair en tegels. Bent u geïnteresseerd in onze badkamer ideeën? Dan bent u van harte welkom in onze showroom! Wenst u een vrijblijvend badkameradvies? Maak hier een afspraak.