Wellness

Luxe wellness badkamer aan de rivier

"Een badkamer en-suite die je versteld doet staan!"

Verrassend ontwerp

Wat een droom van een badkamer en-suite! Dat is wat we hebben gemaakt voor de heer Johnson, die in een schitterende villa aan de Rijn woont. Hij heeft een glazen wand die hem een spectaculair uitzicht geeft over de rivier, die hier sierlijk kronkelt. Hij kan heerlijk ontspannen en de natuur bewonderen, terwijl hij zich op 30 meter boven Rijn niveau bevindt. Dit is een bijzondere plek die je nergens anders vindt. Je waant je in een paradijs als je in de badkamer bent!

De badkamer heeft een doorlopende sfeer van bed naar bad naar douche, die heel harmonieus is. De wastafelbladen van corian zijn op maat gemaakt en hebben geen naden. Ze zijn makkelijk in onderhoud en hebben extra diepe wastafels voor meer gemak. De nisjes zijn een leuk detail, waar de heer Johnson steeds iets anders in kan zetten. Zo blijft zijn slaapkamer verrassend en persoonlijk.

Dit is een badkamer waar je elke dag van wilt genieten. Het is een plek waar je je kunt terugtrekken en ontspannen, terwijl je naar het prachtige uitzicht kijkt. Het is een badkamer die je niet snel zult vergeten!

Klant aan het woord:

Ik ben enorm blij met de manier waarop Anton mijn ontwerp heeft gemaakt, maar ook met het hele proces van de voorbereidingen. Het was een ingewikkelde bouw, maar er werd steeds goed meegedacht en meegewerkt door de technische werkvoorbereiding. De aannemer, de installateur en De Eerste Kamer waren een geweldig team dat altijd het beste resultaat wilde bereiken. De technische tekeningen zijn wel drie keer aangepast, maar elke keer kreeg ik snel feedback! Het was een fantastische samenwerking met Anton als ontwerper en daarna met het werkvoorbereiding team. Ik zou zeker weer gebruik maken van hun prachtige showroom in Hoevelaken als ik weer iets wil verbouwen, ook al hoop ik dat dit nog even duurt!

Ontwerp door
De Eerste Kamer

Stijl van de badkamer
Wellness

Afmetingen
336 cm × 538 cm

Terugblik van de ontwerper:

We waren al vroeg betrokken bij het bouwproces en konden zo goed meedenken met de wensen van de heer Johnson. Het bad is een onderdeel van de masterbedroom en biedt ruimte voor twee personen om samen te ontspannen. Ze kunnen zelfs naast elkaar zitten en samen naar het uitzicht kijken! Het ontwerp van de badkamer sluit perfect aan bij de stijl van de villa, die onder architectuur is gebouwd. Het resultaat is een tijdloze en comfortabele ruimte.

Een nieuwe levensfase is begonnen voor de heer Johnson, die dol is op zijn nieuwe huis. Hij geniet van het samenwonen met vrienden en het tuinieren. Hij ontspant zich graag in zijn bad of onder de douche na een dag hard werken in de tuin. Hij was heel tevreden over ons werk en onze samenwerking. Hij nodigde ons zelfs uit om zijn huis te komen bekijken. Dat was echt gezellig!

 

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.