Badkamer Amsterdam Centrum

Referentie

Badkamer Amsterdam Centrum

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

We gingen op de bonnefooi richting Barneveld. Dat deden we op aanraden van een goede kennis. De showroom ziet er vernieuwend uit met kwalitatief mooie materialen.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

Heel mooi vonden we de zwarte kranen met het mat witte sanitair. Wij verlieten onze comfort-zone door hiervoor te kiezen.

Hoe verliep het contact?

Henk-Peter heeft ons geadviseerd. We hadden een goede klik met elkaar, heel down to earth. Hij kwam continu met goede ideeën en was heel vernieuwend. Daarbij was de communicatie richting onze aannemers goed. Waardoor de badkamermontage ook prima verliep.

Wat vindt u van het resultaat van badkamer Amsterdam Centrum?

Fantastisch, heel mooi!

Ontwerp door: Henk-Peter de Graaf
Stijl van de badkamer: Stijlvol industrieel
Formaat van de badkamer: Circa 3 bij 3 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

Henk-Peter de Graaf

Heel onbevangen was het eerste contact met de familie Cheung. Zij gaven aan een nieuwe badkamer te wensen die vooral niet standaard moest worden. Daarbij vertelden zij helder en open over de verbouwing die zij voor ogen hadden voor hun woning in Amsterdam. Al snel werd ik meegenomen in hun enthousiaste plannen en was ik ervan overtuigd echt een schitterende badkamer voor hen te kunnen ontwerpen.

Spannend, hoe pakt het uit?

De badkamer mocht een mooie stoere, industriële uitstraling krijgen. Toen ik de originele binnenmuur zag, heb ik hen geadviseerd deze vooral niet te verstoppen onder stucwerk of tegels. Want juist deze ruwe wand geeft deze badkamer karakter. De familie Cheung vond dit best spannend. Want hoe pakt het uit? In het badkamerontwerp heb ik de toekomstige badkamer in 3D gevisualiseerd zodat zij hier een goed en realistisch beeld van kregen. Ons gezamenlijk enthousiasme nam alleen maar toe en is daarna ook niet meer weggegaan!

Schitterend badkamerdesign

In badkamer Amsterdam Centrum is schitterend badkamerdesign toegepast. De organische vormgeving van het vrijstaande bad en van de opzetwastafels is erg fraai. Want het zachte wit van het sanitair draagt bij aan een rustige sfeer. Met de luxe zwarte kranen en de stalen douchewand (DEK-design Wall) zijn stijlvolle, industriële accenten gecreëerd.

Meer ruimte

De familie Cheung had een goede aannemer met mensen op de werkvloer die zeer geschikt waren. Tijdens de verbouwing is de maatvoering van de badkamer zelfs nog wat aangepast Dit had overigens geen gevolgen voor de indeling. Maar daardoor ontstond er net even wat meer ruimte in de badkamer en dat is altijd prettig! De hoeveelheid ruimte in de badkamer wordt nog een keer extra benadrukt door de weerspiegeling vanuit de enorme spiegel. Deze royale badkamerspiegel is op maat gemaakt samen met het massief houten badkamermeubel. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik meer dan content ben over het eindresultaat van deze moderne badkamer en wens de familie Cheung heel veel badkamerplezier toe!

Lees meer over Henk-Peter de Graaf