Referentie

Badkamer Bennekom

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

Er was in de showroom veel te zien. We werden fijn geholpen. Het contact met Anton voelde meteen goed, niets geen fratsen.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

In de showroom zagen we een zwart wastafelblad met een houten kast eronder. Dat sprak ons erg aan. Uiteindelijk hebben we een licht wastafelblad gekozen. We kregen een zeer goed beeld van de mogelijkheden.

Hoe verliep het contact?

Heel goed. Anton heeft eerst geluisterd en toen alle ideeën verwerkt in het ontwerp. Anton had ook goede ideeën over de licht inval, zoals bij het zolderraam. De monteur had voorafgaand aan de werkzaamheden alles netjes gecontroleerd. Hij heeft echt gebuffeld. Iedereen was welwillend en klantgericht.

Wat vindt u van het resultaat van badkamer Bennekom?

Super. We hadden bij het badkamertraject een heel veilig en vertrouwd gevoel.

Ontwerp door: Anton van de Beek
Stijl van de badkamer Modern
Formaat van de badkamer 3,90 meter bij 3,20 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

Anton van de Beek

De badkamer van de familie Van der Geer is best heel royaal. Wel is er sprake van een schuin dak met een zolderraam. Tijdens het ontwerpen heb ik goed gekeken met welke maatvoeringen en producten we een mooi geheel konden creëren. Gaandeweg werden we beiden enthousiast over de invulling van de badkamerwensen.

Puur hout!

Onze massief eiken houten meubels spraken bijzonder aan bij de familie Van der Geer. Samen hebben we een maatwerk badkamermeubel samengesteld met zes greeploze lades en een dubbele wastafel. Daarnaast heb ik een hoge kast ontworpen met verstelbare legplanken. Het pure hout kleurt prachtig bij de tegels en de strakke wanden. Het resultaat van badkamer Bennekom mag er zijn. Rustiek, natuurlijk en ruimtelijk.

Lees meer over Anton van de Beek