Badkamer bosrijke woonomgeving

Referentie

Badkamer bosrijke woonomgeving

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

Via een woonblad en daarna de website hadden we ons vooraf al verdiept in De Eerste Kamer. De stijl die beviel ons wel.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

De grote tegels die we uiteindelijk ook gekozen hebben. Die zagen we in de showroom en vonden we erg mooi. Daarnaast was het heel fijn dat alle ideeën gevisualiseerd werden in een mooie 3D-tekening.

Hoe verliep het contact?

Met Anton hebben we prima contact gehad. De afstemming tussen Anton en onze aannemer was ook heel fijn. De snelheid en efficiëntie waarmee gewerkt wordt, is een absolute meerwaarde.

Wat vindt u van het resultaat van badkamer bosrijke woonomgeving?

We zijn heel blij. De badkamer is het mooiste geworden van de hele verbouwing!

Ontwerp door: Anton van de Beek
Stijl van de badkamer Stijlvol, modern
Formaat van de badkamer 4,5 bij 3,3 meter.
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

Anton van de Beek

Ik vond het erg leuk dat ik de familie Waterham mocht adviseren over de indeling en producten voor hun nieuwe badkamer. Zij wonen in een prachtige villawijk in een bosrijke omgeving. Een voor mij bekende omgeving waar ik in verband met eerdere badkamerprojecten al regelmatig ben geweest. Het is echt een prachtige omgeving waar je heerlijk kunt wonen!

Indeling vanuit de as met mooie zichtlijnen

De ruime badkamer is ingedeeld vanuit de as. Daarin hield ik direct rekening met mooie zichtlijnen. Het badkamerontwerp stond eigenlijk in één keer goed. Het ligbad met ingebouwde badkraan en handdouche oogt royaal. Want er is heerlijk veel ruimte aanwezig voor het bad. Voor een jong gezin is dat extra prettig.

De oplossing in een douche met een schuin dak

We zien dat er aan de achterzijde van de douche sprake is van een schuin dak. Dat is niet de ideale plek om te gaan staan. Daarom heb ik hier een zitbankje gecreëerd. Je kunt hier heerlijk even zitten. Daarnaast kun je jezelf gemakkelijker afdrogen na het douchen.

Grote tegels gecombineerd met strakke wanden

De familie Waterham viel als een blok voor de grote keramische tegels met een marmerlook van 1 bij 1 meter. Deze tegels maken de badkamer extra stijlvol en chique. In het eerste concept hadden we al bedacht om hier donkere wanden bij te combineren. Daardoor krijgt de exclusieve badkamer een wat warmer karakter. We zien dat nu goed terug aan het prachtige eindresultaat!

Lees meer over Anton van de Beek