Badkamer Bussum

Referentie

Badkamer Bussum

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

De Eerste Kamer is modern en bij de tijd.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

Het badkamerontwerp is door ons en Anton tot stand gekomen. De whirlpool die wij wensten, stond in de showroom en er waren ook goede zwarte tegels aanwezig. De wastafel, sterrenhemel, Sunshower en televisie zijn in onze badkamer gekomen omdat dit allemaal aanwezig was in de showroom.

Hoe verliep het contact?

Het contact verliep prettig met zowel Anton als Margriet. Anton kan goed luisteren en heeft verstand van badkamers doordat hij installateur is geweest. Dat helpt. Anton is een slimme vent die meedenkt naar een oplossing.

Wat vindt u van het resultaat van badkamer Bussum?

Top, geweldig.

Ontwerp door: Anton van de Beek
Stijl van de badkamer Modern
Formaat van de badkamer Ongeveer 3 bij 3 meter, totaal 8 vierkante meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

Anton van de Beek

De badkamer van de familie Van der Berkel is voorzien van bijzondere verlichting. Met de verschillende lichtkleuren wordt elk gewenst sfeertje gecreëerd. Genieten in de badkamer, dat wilden we samen bereiken. Daar zijn we goed in geslaagd! Heerlijk een avondje ontspannen in de whirlpool of lekker douchen onder de plafonddouche en verwarmd worden door de Sunshower. In deze badkamer is het allemaal mogelijk.

Een badkamertraject dat vlot verliep

De gesprekken met de familie waren goed gestructureerd. De heer Van der Berkel beschikt over de prettige eigenschap dat hij uitstekend kan samenvatten wat we hebben besproken en wat er uiteindelijk moet worden geregeld. Mede daardoor verliep het badkamertraject vlot en volgens de planning.

Lees meer over Anton van de Beek