Badkamer De Bilt

Referentie

Badkamer De Bilt

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

De vernieuwde uitstraling van de showroom. Want de badkamers waren veel spannender dan degene die we elders hadden gezien. Bovendien vonden we de kwaliteit onderscheidend.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

Qua sfeer konden we goed aangeven wat aansprak. Daarna kwamen alle ideeën eigenlijk van Anton. Hij vulde alles op een prettige manier voor ons in.

Hoe verliep het contact?

Heel persoonlijk en menselijk. Een fijne ervaring! John, de monteur, ging met de situatie om alsof het zijn eigen huis was. Hij regelde ook van alles voor de andere monteurs. Hij was er als eerste en liet iedereen binnen die meewerkte aan onze nieuwe badkamer. Dat was heel leuk om te zien!

Wat vindt u van het resultaat van badkamer De Bilt?

Geweldig. We zitten elke dag in onze eigen spa.

Ontwerp door: Anton van de Beek
Stijl van de badkamer: Modern
Formaat van de badkamer: 8 vierkante meter.
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

Anton van de Beek

Wat een enthousiaste mensen zijn de heer en mevrouw Suvé! Beiden hebben een duidelijk gevoel bij de betekenis van wonen. De heer Suvé heeft wellicht door zijn achtergrond in de mode een zesde zintuig voor stijl. Toen ik bij de familie thuis kwam voor het opnemen van de installatie, ging ik even terug in de tijd. Want de omgeving en het terrein, waar nu een prachtige woning opstaat, waren voor mij bekend. Vroeger (nu lijk ik wel heel oud) stond er een bedrijf dat gespecialiseerd was in boilers. Daar ben ik regelmatig geweest. Maar deze nieuwe woonomgeving ziet er veel beter uit!

Heerlijk overzichtelijk ingedeeld!

De moderne badkamer heeft een mooie, overzichtelijke indeling gekregen. In de ruimte is een tussenwandje geplaatst waarachter de douche is gesitueerd. Het badkamermeubel staat aan de voorzijde van het wandje. Hierdoor ontstaat er een royale, vrije ruimte tussen het meubel en het vrijstaande bad. De inloopdouche is door deze indeling netjes afgeschermd en lekker ruim. Ik ben erg enthousiast over het kleurgebruik in de badkamer. De sfeer van de badkamer wordt verhoogd door de luxe verlichting op de wanden en boven de spiegels. Naast de badkamer is ook het toilet erg mooi geworden. Het geheel past perfect bij elkaar. Ik kan me er alles bij voorstellen dat de heer en mevrouw Suvé met volle teugen genieten van deze luxe badkamer De Bilt.

Lees meer over Anton van de Beek