Badkamer Deventer

Referentie

Badkamer Deventer

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

Wij waren geënthousiasmeerd door een collega, die heel positief was over De Eerste Kamer. Vervolgens hebben wij zelf De Eerste Kamer bezocht en vielen we voor de stalen DEK-Design douchewand. Maar ook het aanbod van tegels en sanitair vonden we erg mooi.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

De DEK-Design douchewand met radiator functie vonden we een geweldig goed idee.

Hoe verliep het contact?

Het persoonlijk contact met Rick is heel goed bevallen. Hij kwam echt met goede ideeën. We hebben een paar dingen veranderd en daar ging hij heel flexibel mee om. Hij dacht echt met ons mee en liet steeds alles goed zien. Wij hebben het meedenken en de behulpzaamheid van de medewerkers van De Eerste Kamer als erg prettig ervaren.

Wat vindt u van het resultaat van badkamer Deventer?

Wij zijn er heel blij mee! Alles is in goed overleg verlopen zoals we afgesproken hadden.

Ontwerp door: De Eerste Kamer
Stijl van de badkamer Modern
Formaat van de badkamer 2 bij 2,7 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

De Eerste Kamer

Het eerste wat me te binnen schiet als ik terugdenk aan de gesprekken met de heer en mevrouw De Haan zijn de kreten gezellig en kleurrijk! Want dat zijn ze allebei! Het thema van badkamer Deventer kunnen we dan ook gerust kleurrijk noemen!

De indeling van badkamer Deventer

Badkamer Deventer is voorzien van een badkamermeubel, toilet en een luxe inloopdouche. Tijdens het ontwerpen van de badkamer heb ik het badkamermeubel recht tegenover de inloopdouche gesitueerd. Zowel het exclusieve badkamermeubel als de stalen douchewand met radiatorfunctie ineen zijn op maat gemaakt voor deze badkamer. Daardoor konden de breedtematen mooi op elkaar worden afgestemd. Dat zie je ook heel gaaf terug als je in de badkamerspiegel kijkt. De weerspiegeling geeft extra jus aan de badkamer. Het zwevend toilet is links achterin de badkamer gemonteerd. Boven het toilet is een royale nis ingebouwd. Heel subtiel heb ik in deze nis een houten planchet aangebracht, die van het exact hetzelfde materiaal is gemaakt als het badkamermeubel. Dat fraaie details ertoe doen, bewijst deze badkamer weer! Want mevrouw Haan heeft dit hoekje met bijpassende woonaccessoires bijzonder gezellig gemaakt!

Het thema kleur!

In badkamer Deventer is heel goed te zien wat het effect van kleur is op de sfeer van de badkamer. Tijdens het ontwerpen van de badkamer begon ik met het creëren van zwarte wanden. Maar al snel bleek dat deze kleur niet paste bij het kleurrijke karakter van de heer en mevrouw De Haan. Zij zochten naar meer sfeer en vonden de kleur groen erg mooi. Zelf had ik recent een groene wand gezien, waarvan ik het vermoeden had dat die kleur hen erg zou aanspreken. Toen ik de heer en mevrouw De Haan hiervan een foto liet zien, bleek dat ik dat goed had ingeschat. Vervolgens heb ik de RAL-kleur opgevraagd en is exact dezelfde kleur bij hen op de wanden aangebracht. En kijk nu zelf naar het effect van de kleur! Deze badkamer heeft helemaal de sfeer gekregen waarin de heer en mevrouw De Haan zich thuis voelen!

De metamorfose van de toiletruimte

Ook de toiletruimte is helemaal vernieuwd. Deze is net zo sfeervol geworden als badkamer Deventer! Het zwevende toilet en het moderne fonteintje zijn allebei mat wit uitgevoerd. Onderin het rechthoekige fonteintje zit een open schapje die gebruikt kan worden voor het opbergen van bijvoorbeeld gastendoekjes. Zowel de toiletruimte als de badkamer zijn warme en bijzonder stijlvolle ruimtes geworden! Ik wens de heer en mevrouw De Haan heel veel badkamerplezier toe!

Lees meer over De Eerste Kamer