Badkamer Doornspijk

Referentie

Badkamer Doornspijk

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

We zagen een goed voorgeselecteerde keuze van top kwaliteit. De stijl en sfeer is duidelijk. Wij vonden de showroom een prettige ruimte.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

Het vrijstaande bad en de mooie gadgets, zoals de toiletrolhouders en tissue houders spraken ons erg aan. Daarnaast is het badkamermeubel heel gaaf geworden. De keuzes die wij op basis van de website al hadden gemaakt, zijn verder uitgewerkt in het ontwerp.

Hoe verliep het contact?

Henk-Peter is lekker ‘down to earth’ en technisch goed onderlegd. Hij had een helder verhaal. Hij komt uit de klei en zit nu achter een bureau. Dat vonden we mooi om te zien. De monteurs waren super nette mensen. Want ook tijdens de werkzaamheden werd er continu meegedacht.

Wat vindt u van het resultaat van badkamer Doornspijk?

Geweldig, we genieten iedere dag weer. Het is geen schreeuwerige badkamer, heel goed gedaan.

Ontwerp door: Henk-Peter de Graaf
Stijl van de badkamer Modern
Formaat van badkamer 3,5 meter bij 3 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

Henk-Peter de Graaf

De heer en mevrouw Kassenberg kwamen goed voorbereid bij mij aan tafel. Ik vond het bijzonder prettig dat vanaf de eerste minuut sprake was van veel vertrouwen. Daardoor konden we direct onze energie steken in ons gezamenlijk doel om een mooie badkamer te maken. Dat was wel een hele uitdaging. Geen enkele wand was recht. Ik wilde graag overbrengen dat we ondanks ramen en dakkapel er echt wat moois van konden maken. Gelukkig lagen we wat de uitstraling betreft vlot op één lijn.

Een prachtig eindresultaat!

De badkamer en het toilet zijn extra luxe geworden met de schitterende badkameraccessoires. De ingebouwde toiletrolhouder en tissuehouder noem ik in het bijzonder. Alles klopt en is zorgvuldig op elkaar afgestemd. Tijdens de montage van badkamer Doornspijk werden onze monteurs aangenaam verrast! Naast de gastvrije ontvangst van de heer en mevrouw Kassenberg genoten zij, in de bosrijke omgeving, van het uitzicht op voorbijlopende herten. Dat zien de meeste mensen niet elke dag. Al met al is het een zeer geslaagd badkamertraject geworden met een schitterend eindresultaat.

Lees meer over Henk-Peter de Graaf