Badkamer Ede

Referentie

Badkamer Ede

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

De grootte van de badkamers en de ruimtelijke opzet in de showroom. Het lijken net echte badkamers.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

Ja, qua kleurstelling, wastafelkommen en tegels zijn wij op nieuwe ideeën gekomen.

Hoe verliep het contact?

Het persoonlijk contact met Anton was heel goed. Wij voelden ons begrepen en er werd goed meegedacht. Het maatwerk badkamermeubel hadden wij nog niet gezien maar op basis van vertrouwen wel gekocht!

Wat vindt u van het resultaat van badkamer Ede?

Een dikke 10! Top! De afwikkeling was netjes. Het was mooi dat Anton de badkamer zelf kwam opleveren met een flesje wijn.

Ontwerp door: Anton van de Beek
Stijl van de badkamer Modern
Formaat van de badkamer 2,60 meter bij 3 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

Anton van de Beek

In de badkamer van de familie Jorna is de rust en warmte voelbaar. Kijk maar eens naar het badkamermeubel. Dit massieve, maatwerk badkamermeubel is voorzien van ovale waskommen. Het meubel is een echte sfeermaker in badkamer Ede. Boven het badkamermeubel zien we ingebouwde wastafelkranen. Helemaal in lijn met de vormen van de waskommen hebben alle kranen in de badkamer een ronde vormgeving gekregen.

Een smaakvolle eenheid

Maar ook het tegelwerk in badkamer Ede is schitterend! De lichte vloer- en wandtegels zijn gecombineerd met een wat donkerder wandtegel in de douche. Het geheel vormt een smaakvolle eenheid. Door de plezierige contacten met de familie Jorna is deze sfeervolle, moderne badkamer Ede tot stand gekomen.

Lees meer over Anton van de Beek