Referentie

Badkamer Haarlem

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

Via Lodder keukens kwamen we terecht bij De Eerste Kamer en toen viel ons de mooie uitstraling van de Eerste Kamer op. Wij werden met name enthousiast over de kwaliteit van de materialen en van de afwerking.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

Anton had goede ideeën voor de inloopdouche en voor het wegwerken van een pijp in de kast. Daarnaast kwam hij met het idee om niet alle wanden te betegelen.

Hoe verliep het contact?

De contacten met Anton verliepen plezierig. Bij ons werden twee badkamers tegelijk aangepakt. Dat is tijdens de montage even wat minder prettig. Maar gelukkig verliep de samenwerking met de monteurs heel soepel. Daarom onze complimenten voor de monteur die alles coördineerde!

Wat vindt u van het resultaat van project badkamer Haarlem?

Helemaal naar het zin! Om de kwaliteit is De Eerste Kamer zeker aan te bevelen.

Ontwerp door: Anton van de Beek
Stijl van de badkamers : 2,3 bij 2,3 meter. Exclusief
Formaat masterbadkamer 3,2 bij 3 meter
Formaat kinderbadkamer 2,3 bij 2,3 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

Anton van de Beek

De heer en mevrouw De Groot zijn via Lodder Keukens bij De Eerste Kamer terecht gekomen. In eerste instantie zou alleen de master badkamer worden gerenoveerd. Maar het ontwerpen van deze badkamer verliep zo voorspoedig waardoor zij later besloten om ook direct de kinderbadkamer mee te pakken. Twee badkamers tegelijk renoveren is voor de klant best heftig. Vooral omdat het om een verbouwing ging in een bewoond huis. Desondanks hoorden wij van John de monteur dat hij na vijf kwartier in de auto te hebben gezeten altijd werd getrakteerd op een vers bakje koffie. Dat werd erg gewaardeerd!

Top kwaliteit!

De materialen die in de badkamers zijn toegepast, zijn zeer hoogwaardig. De badkamermeubels zijn exclusief voor hen gemaakt. In de masterbadkamer is naast het badkamermeubel een hoge kast gemaakt die reikt tot aan het plafond. De inrichting van de kinderbadkamer is praktisch maar tegelijkertijd ook heel verzorgd. De heer en mevrouw De Groot hebben een verfijnde smaak. Qua kranen vielen zij voor het tijdloze design van het merk VOLA. Wat mij betreft hadden zij niet beter kunnen uitkiezen voor de masterbadkamer. Het is erg leuk om na alle keuzes die in de showroom zijn gemaakt nu te kijken naar het schitterende eindresultaat van het afgeronde project badkamer Haarlem.

Lees meer over Anton van de Beek