Badkamer Harderwijk

Referentie

Badkamer Harderwijk

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

De showroom is anders dan andere zaken. Mooie materialen en vernieuwend. Er zijn veel badkamervoorbeelden te zien. Er is over nagedacht.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

Advies vragen was voor ons belangrijk qua indeling. Wij wilden graag privacy in de douche van de badkamer en een ruimtelijke uitstraling. Voor de invulling van onze wensen, bood Anton altijd meerdere opties aan.

Hoe verliep het contact?

Prima. Er was goed overleg met Anton en de monteurs. Tijdens het hele badkamertraject werd er fijn meegedacht.

Wat vindt u van het resultaat van badkamer Harderwijk?

Wij zijn heel tevreden! De service staat super hoog in het vaandel.

Ontwerp door: Anton van de Beek
Formaat van de badkamer 3,15 meter bij 2,68 meter
Stijl van de badkamer Modern
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

Anton van de Beek

Als ik terugdenk aan de gesprekken met de familie Salomons denk ik aan hun enthousiasme en praktische wensen. Omdat het hele gezin gebruik maakt van de badkamer was privé douchen één van de wensen. Daarom is gekozen voor een gesloten douche met een glazen douchedeur met bedrukking. Het badkamermeubel is ook lekker royaal zodat meerdere personen hier tegelijkertijd gebruik van kunnen maken. Zowel het badkamermeubel als het prachtige vrijstaande bad geven een luchtige en ruimtelijke uitstraling aan deze badkamer.

Het maken van goede keuzes

Wat verder nog opviel, was het gemak waarmee de familie Salomons hun keuzes konden maken. Zij wisten goed wat ze mooi vonden en wat thuis hoorde in de nieuwe badkamer. Dat hielp mij om producten en oplossingen aan te dragen die aansloten op hun badkamerwensen. Het uiteindelijke resultaat van badkamer Harderwijk is erg mooi geworden!

Lees meer over Anton van de Beek