Referentie

Badkamer Het Gooi

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

Onze eerste kennismaking met De Eerste Kamer verliep via Google. Zo vonden we het portfolio van De Eerste Kamer en daar waren we erg gecharmeerd van. Tijdens ons bezoek straalde de hele organisatie professionaliteit uit. Dat hebben wij erg gewaardeerd.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

We wisten al wel aardig wat we wilden. Want we hadden een hotelkamersfeer in gedachten. Het was wel heel mooi om te zien dat we er al tekenend achter kwamen dat een asymmetrische badkuip uitstekend in onze badkamer zou staan. Die is er dus ook ingekomen. Ook zagen we grote tegels die prachtig bij het badkamermeubel pasten. Dat was voor ons een schot in de roos!

Hoe verliep het contact?

De contacten verliepen super goed! Het eerste contact dat wij hebben gehad, is al zeker twee jaar geleden. En vanaf dat eerste moment hadden we al het gevoel dat alles goed kwam. In verband met omstandigheden hadden wij ons project een tijdje stil gelegd. Toen we het weer hebben opgepakt, verliep het traject heel prettig.

Wat vindt u van het resultaat van badkamer Het Gooi?

Wij vinden het in één woord schitterend!

Ontwerp door: De Eerste Kamer
Stijl van de badkamer: Warme, luxe hotelsfeer
Formaat van de badkamer: Circa 2,6 bij 2 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

De Eerste Kamer

Verbinding, dat is een woord waaraan ik denk bij de familie Kilkens uit Het Gooi. Ik heb de onderlinge contacten en openhartigheid tijdens het badkamertraject erg gewaardeerd! Maar het woord verbinding is ook van toepassing op de nieuwe badkamer die bij hen is gerealiseerd!

In een half open sfeer verbonden met de gastenslaapkamer

Tijdens het ontwerpen van de badkamer gaf de familie Kilkens aan dat zij een hotelsfeer in gedachten hadden. Bovendien werd de wens uitgesproken om de badkamer te betrekken bij de gastenslaapkamer. Want ook dat moest een heerlijk plek in huis worden om te kunnen relaxen. Daarom hebben we er tijdens het ontwerpen voor gekozen om de badkamer in een half open sfeer te verbinden met de gastenslaapkamer. Die verbinding zien we heel mooi terug op de houten vloer die is doorgetrokken zo vanuit de slaapkamer de badkamer in.

Warme hotelsfeer in badkamer Het Gooi

Naast het hout op de vloer zien we grote marmeren tegels. Deze tegels met een zachte ader zijn overigens niet van natuursteen maar van keramiek. Daarom zijn ze uitermate geschikt voor de badkamer en ademen ze in combinatie met het hout de warme hotelsfeer uit.

Tot rust komen

In de luxe badkamer kan genoten worden van een warm bad en een heerlijke douche. Het schitterende design bad heeft een mooie plek gekregen voor een hoge raampartij. Hierachter ligt de aanlegde groene tuin. Heel subtiel zien we iets van deze sfeer terug in de zachte, natuurlijke lichtinval. Naast het bad zien we de strakke inloopdouche. Om het open karakter van de badkamer te waarborgen, is de inloopdouche deels afgeschermd met een glazen wand die bevestigd is vanaf de vloer tot aan het plafond. Het geplaatste wandje heeft een dubbele functie. Aan de zijde van de douche zijn twee nissen ingebouwd voor de verzorgingsproducten. En aan de andere kant zien we het exclusieve badkamermeubel. Deze is heel fraai geplaatst van kant tot kant. De grote ronde spiegel erboven vormt een speelse onderbreking.

Badkamer Het Gooi, een badkamer naar ons hart

Het was erg leuk om het eindresultaat van deze badkamer met eigen ogen te zien. En wat doet de aankleding veel. Mijn complimenten voor mevrouw Kilkens die een persoonlijke touch heeft aangebracht met uitzonderlijk leuke accessoires! Badkamer Het Gooi is een badkamer naar ons hart geworden. Het is een inspiratiebron voor iedereen die thuis wil genieten van het vakantiegevoel.

Lees meer over De Eerste Kamer