Badkamer Hierden

Referentie

Badkamer Hierden

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

De website had ik eerst bekeken. Mede door het leuke verhaal over de achtergrond van de mannen besloot ik om een afspraak te maken. De showroom oogt correct en er was veel te zien.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

Niet alles wat ik zag was mijn smaak, maar de creativiteit viel op. Dat vond ik een grote plus. Anton voelde mijn wensen goed aan en maakte meteen een tekening. Erg blij ben ik met mijn witte FlexSeat. Die gebruik ik veel!

Hoe verliep het contact?

Prettig. Ondanks dat de start van de verbouwing best een poosje duurde, verliep vervolgens alles lekker vlot. Vooraf zag ik er best heel erg tegenop. Anton handelt snel en correct. Ook de monteurs hebben netjes gewerkt. Alles werd netjes afgeplakt en de trap werd ingepakt.

Wat vindt u van het resultaat van badkamer Hierden?

Uitstekend, het is helemaal naar wens geworden.

Ontwerp door: Anton van de Beek
Stijl van de badkamer Modern
Formaat van badkamer 3 meter bij 3,5 meter (L-vorm)
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

Anton van de Beek

Wat kijk ik terug op een positief badkamertraject! De communicatie verliep heel vertrouwd en soepel. Bij het kennismakingsgesprek kwam ik er al vlot achter dat mevrouw De Jong gevoel had voor details maar daarnaast ook bijzonder praktisch is ingesteld. De moderne badkamer moest bijvoorbeeld gemakkelijk te reinigen zijn en voldoende opbergruimte bieden voor de verzorgingsproducten.

De focus op het lijnenspel

Als ik aan het ontwerpen ben, focus ik me op het lijnenspel. Daardoor besloot ik om het toilet op een iets andere plek te situeren. Alles kwam daardoor op de juiste plek terecht en daar waren zowel mevrouw De Jong als ik erg tevreden over. Daarnaast heb ik met de hoge kast die tot aan het plafond reikt een praktische en royale oplossing gecreëerd voor het opbergen van de handdoeken en verzorgingsproducten. De badkamerkast is geheel in stijl met het badkamermeubel. Mooie details in badkamer Hierden zijn bijvoorbeeld de nissen, inbouwkranen, designradiator en niet te vergeten de FlexSeat. Het geheel is praktisch ingericht maar ziet er tegelijkertijd op en top verzorgd uit.

Lees meer over Anton van de Beek