Badkamer Hooglanderveen

Referentie

Badkamer Hooglanderveen

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

De materialen vielen ons op en de mooie producten. Maar vooral de houten meubels spraken ons erg aan.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

We hadden zelf wel inspirerende ideeën meegenomen maar die wilde Henk-Peter niet kopiëren. Omdat de ruimtes best moeilijk waren, zijn we echt aan het stoeien geweest met de indeling. Dat heeft fantastisch uitgepakt. Want er is echt wat moois van gemaakt.

Hoe verliep het contact?

Het contact met Henk-Peter was top. Een plezierige kerel om mee te schakelen en heel rustig. Hij neemt echt de tijd voor je. Ook de monteurs waren prima gasten. Projectleider Harry dacht op allerlei manieren mee. Als iets niet kon gebeuren, ging hij niet wachten maar deed het zelf. Bovendien werd er netjes gewerkt.

Wat vindt u van het resultaat?

Dat is een open deur. We zijn heel blij. Want het is boven verwachting. Het eindresultaat van de badkamers en toiletten is prachtig.

Ontwerp door: Henk-Peter de Graaf
Stijl van de badkamers Modern, stijlvol
Formaat van de badkamers Masterbadkamer: 2,3 bij 3,9 meter. Kinderbadkamer: 1,8 bij 3 meter.
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

Henk-Peter de Graaf

De badkamers van de familie Westbrug waren niet de meest makkelijke ruimtes om in te delen. Maar vooral de masterbadkamer vroeg echt om specifieke aandacht. Deze lange ruimte heeft een afmeting van 2,3 bij 3,9 meter. Het schuine dak met de dakramen heeft veel invloed gehad op de indeling. In deze exclusieve badkamer heb ik rechte wanden gemaakt die zorgen voor rust en een meer ruimtelijk karakter.

De juiste sfeer helder krijgen

Qua sfeer werd er nog even getwijfeld over het eerste ontwerp dat ik had gemaakt. Om helder te krijgen waar echt de voorkeur naar uitging, heb ik het ontwerp gewijzigd en gepresenteerd in wit marmer met zwart. Voor de situatie van de familie Westbrug bleek de eerste keus toch echt de beste. De combinatie van het bruine marmer met mozaïek en met het houten badkamermeubel is chique en bovendien bijzonder sfeervol.

De stijl van de kinderbadkamer

In de kinderbadkamer zien we dezelfde stijl terug als in de master badkamer. Boven het badkamermeubel van de kinderbadkamer is een maatwerk spiegel gemonteerd. De wastafelkranen zijn strak in de spiegel ingebouwd. Spiegels hebben optisch veel impact op de ruimte en dat is in deze kinderbadkamer goed te zien. De communicatie met de familie Westbrug verliep heel duidelijk. Dat was prettig want daardoor konden we samen heel gericht naar het einddoel toewerken. Onze monteurs hebben hun werk ook met bijzonder veel plezier gedaan. Iedereen werd altijd zeer hartelijk en enthousiast ontvangen. Ik kan niet vaak genoeg benoemen hoe dat wordt gewaardeerd. De familie Westbrug heeft een flinke verbouwing achter de rug maar het eindresultaat van project badkamer Hooglanderveen is geweldig mooi geworden.

Lees meer over Henk-Peter de Graaf