Badkamer Kootwijkerbroek

Referentie

Badkamer Kootwijkerbroek

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

We waren eigenlijk op zoek naar tegels en liepen zo de showroom in. Die zag er mooi en overzichtelijk uit. Er is veel licht met al die ramen aan de buitenkant.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

Ja, we zagen een mooi groot bad en dat wilden we graag.

Hoe verliep het contact?

Henk-Peter communiceerde lekker recht toe, recht aan, hij houdt geen verkooppraatje maar koos puur voor onze wensen. Dat vonden we super! Op de werkvloer verliep het ook heel prettig. Na de oplevering blijft de zorg en interesse. Dat voelt goed.

Wat vindt u van het resultaat van badkamer Kootwijkerbroek?

Het is helemaal geworden wat we wilden. Precies wat we voor ogen hadden. Alles was keurig op tijd. Het is ons heel goed bevallen.

Ontwerp door: Henk-Peter de Graaf
Stijl van de badkamer Landelijk
Formaat van de badkamer Circa 2,5 meter bij 4 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

Henk-Peter de Graaf

Na een heel gemoedelijk gesprek met de heer en mevrouw Nugteren had ik een afspraak bij hen thuis gemaakt om een goed beeld te krijgen van de woning en de te verbouwen badkamer. Toen ik het erf opreed, leek het alsof ik in een oase van rust terecht kwam. Ik zag een prachtige oude boerderij op een idyllisch plekje. Zo’n bezoek is heel verhelderend. Want naast het proeven van de sfeer kreeg ik ook gevoel bij de technische aspecten. Bij het verbouwen van een badkamer in een oude boerderij kun je allerlei technische verrassingen tegenkomen!

Een landelijk sfeertje

De heer en mevrouw Nugteren wensten voor hun landelijke woonstijl sfeervolle tegels. Die hebben we gevonden met een warme, rode kleur. Tegelijkertijd gaven zij aan te genieten van rust. Daarom hebben we de rode tegels gecombineerd met witte wanden en wit sanitair. Het houten badkamermeubel is op maat gemaakt, zodat het mooi aansluit op de woonstijl en beschikbare ruimte. Ik was erg benieuwd naar het eindresultaat van badkamer Kootwijkerbroek. Dat kwam met name door de keuze van de rode tegels. Het geheel is bijzonder sfeervol geworden maar ademt tegelijkertijd licht en rust uit. Erg leuk dat er in deze oude boerderij nu een badkamer staat die voorzien is van alle huidige gemakken!

Lees meer over Henk-Peter de Graaf