Referentie

Badkamer Leusden

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

Voor onze vorige woning hadden we al eens een toilet gekocht dus we hadden al een goede indruk van de showroom. In verband met een verhuizing zijn we teruggekomen voor een nieuwe badkamer.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

Met name de nieuwe indeling was echt een idee van Anton. Want alles kwam op de juiste plek. Het assortiment van De Eerste Kamer vonden wij erg mooi en kwalitatief goed.

Hoe verliep het contact?

Het contact met Anton verliep heel goed. Hij is een goede badkamerontwerper en nam echt de tijd voor ons.

Wat vindt u van het resultaat van badkamer Leusden?

Wij zijn dik tevreden!

Ontwerp door: Anton van de Beek
Stijl van de badkamer Modern
Formaat van de badkamer 3,2 bij 3,2 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

Anton van de Beek

Ronald, een fijnproever met bijzonder veel kennis over whisky, zat samen met Cristiana, van Italiaanse origine, bij mij aan tafel. Samen zouden we gaan kijken naar de invulling van een nieuwe badkamer. Al snel blijkt dat Cristiana, wellicht door haar Italiaanse achtergrond, een voorliefde heeft voor marmer en mozaïek. Voor Ronald zijn de details en de kwaliteit van de materialen erg belangrijk. Maar voordat we alle materialen hadden uitgezocht, werd om mijn expertise gevraagd voor de indeling van de nieuwe badkamer.

Een strak lijnenspel

Ik heb voor het badkamerontwerp van deze vierkante ruimte gekozen voor verticale lijnen. We zien dit in de fraaie doucheruimte, bij het toilet en bidet. Want het strakke lijnenspel van mozaïek maakt deze exclusieve badkamer direct chique en onderscheidend. Bij het ligbad zien we het mozaïek accent opnieuw terug. Ik vond het belangrijk om aandacht te schenken aan de juiste balans tussen mozaïek en marmer. Het marmer dat we zien, is overigens geen natuursteen maar keramiek. Daardoor blijven de tegels mooi glimmen en kunnen er geen vlekken in ontstaan. De luxe verlichting in badkamer Leusden benadrukt de geweldige sfeer.

Een prachtig eindresultaat!

Deze stijlvolle badkamer is niet gemaakt door monteurs van De Eerste Kamer maar door een aannemer waar Ronald, Cristiana en ik goede contacten mee hebben. We zien aan het prachtige eindresultaat dat de aannemer met het ontwerp en de werktekening van De Eerste Kamer uitstekend kon werken. Toen ik de nieuwe badkamer mocht komen bewonderen, werd ik door Ronald op passende wijze getrakteerd op een glaasje whisky. Ik heb genoten van dit bijzonder gezellige en smaakvolle bezoek! Daar kijk ik met veel plezier op terug.

Lees meer over Anton van de Beek