Badkamer Lunteren

Referentie

Badkamer Lunteren

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

De stijl en de voorselectie die ze in de showroom laten zien. Alles heeft kwaliteit.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

Echt nieuwe ideeën niet, want die hadden we in hoofdlijnen al in ons hoofd. We zagen wel voorbeelden hoe we het konden doen en dat beviel ons. De kranen, bijvoorbeeld, wilden we in de muur. We wilden ook meteen een vrijstaand bad.

Hoe verliep het contact?

Anton communiceerde meteen heel duidelijk, ook over de kosten. Wij hebben dat als prettig en heel eerlijk ervaren. Het contact met de monteurs is eveneens goed bevallen. We hebben ze echt de tijd gegeven omdat we nog niet in het huis woonden.

Wat vindt u van het resultaat van badkamer Lunteren?

We zijn erg tevreden. Zoals wij het hadden uitgetekend, is het geworden. Mooi eindresultaat. Voor het toilet hebben we De Eerste Kamer echt de vrije hand gegeven. Deze is ook prachtig geworden.

Ontwerp door: Anton van de Beek
Stijl van de badkamer Modern
Formaat van de badkamer 3,30 meter bij 2 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

Anton van de Beek

De meeste badkamers maken we op de eerste verdieping. Bij de familie Adema was dat niet het geval. De badkamer is op de benedenverdieping gesitueerd aangrenzend aan de masterbedroom. Drie stappen verder en we zijn op het terras. Een steenworp verder en we kijken uit op de wild drinkplaats. Zelden ben ik zo verrukt geweest over een woning. De tuin, het bos, prachtig gewoon! Ik zou mezelf er graag zien wonen.

Een tijdloos design

De badkamer heeft een tijdloos design gekregen dat past bij de sfeer van de woning. We hebben gekozen voor tegels met de look van Belgisch hardsteen en een stijlvol vrijstaand bad met een verhoogde rugrand. De vrijstaande badkraan past hier uitstekend bij. De kranen en badkameraccessoires zijn van roestvrij staal. In de douche en boven het badkamermeubel zien we dat de kranen vanuit de wand komen waardoor de uitstraling mooi rustig is gebleven. Het is een stijlvolle badkamer geworden op een schitterende locatie. Het toilet hebben we in de jaren dertig stijl vernieuwd met behoud van de granieten vloer. Het geheel oogt authentiek.

Lees meer over Anton van de Beek