Badkamer Maarssen Centrum

Referentie

Badkamer Maarssen Centrum

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

Op de website hadden we al mooie luxe badkamers gezien. Maar in de showroom waren we echt onder de indruk!

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

In de keuken hadden we al een kookeiland. Dat we dat idee ook konden doortrekken in de badkamer vonden we helemaal geweldig. Een vrijstaand badkamermeubel als eiland met een mooie spiegel erboven, prachtig!

Hoe verliep het contact?

Het contact met Rick verliep heel goed. Hij is jong en heerlijk actief, daar houden we van! Ook de communicatie met de monteurs verliep prima. We kregen op tijd de planning en iedereen had zo zijn eigen specialiteit. Het verliep eigenlijk perfect.

Wat vindt u van het resultaat van badkamer Maarssen centrum?

Heel mooi! Wij zeggen een 10 +! Ook iedereen die komt kijken is enthousiast. Wij krijgen vaak de vraag waar wij zijn geslaagd voor onze nieuwe badkamer.

Ontwerp door: De Eerste Kamer
Stijl van de badkamer: Moderne design badkamer
Formaat van de badkamer: 2,6 bij 2,8 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

De Eerste Kamer

Op een prachtige nieuwbouwlocatie vlakbij het centrum van Maarssen wonen de heer en mevrouw Monincx. Om de woning helemaal top ingericht te krijgen, kwamen zij bij De Eerste Kamer terecht voor een nieuwe badkamer. Ik werd meegenomen in hun enthousiasme en heerlijke open manier van communiceren. Omdat zij zo positief verrast waren door het wastafeleiland dat zij hadden gezien in onze showroom, ging ik met dat idee aan de slag in het persoonlijke badkamerontwerp.

Alles draait om het wastafeleiland!

In badkamer Maarssen centrum kon het wastafeleiland (DEK-design) heel mooi worden toegepast. Vanaf de ingang kijken we direct naar deze luxe eyecatcher. De badkamer blijft bovendien zeer ruimtelijk ogen. De heer en mevrouw Monincx kunnen gezellig tegenover elkaar gaan staan tijdens de persoonlijke verzorging. Aan de twee kanten van het wastafeleiland zijn opberglades aanwezig. Zodat beiden de lades kunnen vullen met persoonlijke verzorgingsproducten. Ook is er een mooie badkamerspiegel aanwezig! Deze luxe spiegel hangt fraai aan het plafond recht boven de wastafels.

Een zee van ruimte

Achter het wastafeleiland is een grote glazen douchewand gemonteerd van grijs, getint glas. De badkamer krijgt hierdoor een extra luxe uitstraling. Bovendien zorgt dit getinte glas ervoor dat het royale douchegedeelte een meer geborgen karakter krijgt. De doucheruimte zelf is mooi rustig gehouden. Zo zijn de hoofd- en extra handdouche keurig ingebouwd en hetzelfde geldt voor de strakke thermostaatkraan. In deze diepe inloopdouche is een zee van ruimte aanwezig om heerlijk vrij te kunnen bewegen.

Het hele plaatje klopt

Direct bij de ingang van de badkamer is het toilet gesitueerd. Boven het toilet heb ik twee nissen gecreëerd met stijlvolle schappen. Deze schappen matchen perfect met de lades van het wastafeleiland. De kleuren en materialen lopen prachtig in elkaar over. Naast de plafondspots die zorgen voor goede verlichting ben ik dol op wandverlichting. De twee wandspots met prachtige lichtbanen naar boven en naar beneden vormen een sfeervolle onderbreking op de lichte wand. Het hele plaatje klopt van badkamer Maarssen centrum! De badkamer past perfect bij de stijl en sfeer van de nieuwe woning! De heer en mevrouw Monincx keken er naar uit om dicht bij het centrum van Maarssen te mogen wonen. Wat zullen zij nu genieten van al het moois dat zij zo zorgvuldig met elkaar hebben uitgezocht! Want het is prachtig geworden!

Lees meer over De Eerste Kamer