Badkamer Nieuwegein

Referentie

Badkamer Nieuwegein

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

De ontvangst was prettig. De badkamers zijn compleet alsof het echt is.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

Het toilet en het bad waren voor ons nieuwe items die erg aanspraken. Wij wilden geen standaard badkamerontwerp en met behulp van Henk-Peter gingen we op zoek een originele indeling. Henk-Peter gaf, door zijn ervaring en kennis, soms tegengas op onze wensen. Dat hebben wij gewaardeerd.

Hoe verliep het contact?

De communicatie met Henk-Peter verliep snel en de omgang was prettig. Gemaakte afspraken werden goed nagekomen.

Wat vindt u van het resultaat van badkamer Nieuwegein?

Beter dan verwacht. Want de uiteindelijke badkamer is nog mooier dan het beeld dat we hadden op basis van de computertekeningen. De monteurs hebben goed meegedacht en de werkzaamheden top uitgevoerd.

Ontwerp door: Henk-Peter de Graaf
Stijl van de badkamer Modern
Formaat van de badkamer 3 meter bij 3 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

Henk-Peter de Graaf

Ik kan me nog goed herinneren dat ik verrast was door de open een eerlijke houding van de familie Van Keulen tijdens onze kennismaking in de showroom. Want zij gaven heel eerlijk aan wat hun wensenpakket was en of dat kon worden gecombineerd met het door hun beoogde budget. Dat was zeer prettig! Gelukkig kon ik hier positief op antwoorden en hebben we een afspraak met elkaar gemaakt voor een uitgebreid badkameradvies. Tijdens dit gesprek merkte ik al snel dat hun specifieke wensen niet uit een boekje kwamen. Samen hebben we gekeken of de wensen uitvoerbaar, werkbaar en praktisch waren en op basis daarvan zijn de keuzes gemaakt.

Rustige wanden

Een voorbeeld dat me te binnen schiet was de voorkeur van de familie Van Keulen om geen wandtegels boven het bad te plaatsen. Om de badkamer toekomstbestendig te maken, heb ik hen daarom geadviseerd te kiezen voor een spatrand boven het bad van composiet. Want het matte wit past mooi bij de egale achterwand. De opzetwastafel op het badkamermeubel hebben zij zelf als idee aangedragen! Het is een mooie rechthoekige wastafel die uitstekend past bij de strakke vormgeving in badkamer Nieuwegein.

Lees meer over Henk-Peter de Graaf