Referentie

Badkamer Nijkerkerveen

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

Er was een badkameropstelling die wij meteen erg mooi vonden. Eigenlijk sprak alles in deze opstelling ons aan.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

We zijn zeker op nieuwe ideeën gekomen! Bijvoorbeeld de douchewand met radiatorfunctie van DEK-Design. Maar ook het donkere bad vonden we prachtig.

Hoe verliep het contact?

Wij hadden persoonlijk contact met Rick en dat is ons heel goed bevallen. Hij kon snel schakelen en ontwerpen zodat we goed konden zien wat mogelijk was.

Wat vindt u van het resultaat van badkamer Nijkerkerveen?

Onze nieuwe badkamer is super mooi geworden!

Ontwerp door: De Eerste Kamer
Stijl van de badkamer: Stijlvol industrieel
Formaat van de badkamer: 3,5 bij 2,5 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

De Eerste Kamer

De heer en mevrouw Smits gingen in Nijkerkerveen een prachtige nieuwe woning bouwen. Zodoende kwamen zij naar Barneveld toe voor badkamerinspiratie. In onze showroom zagen zij een mooie badkamer, waar zij direct erg gecharmeerd van waren. Daarna volgde al snel een afspraak met mij om de persoonlijke wensen verder in kaart te brengen.

Uitstekend op de hoogte van de mooiste woontrends

De heer en mevrouw Smits zijn, als woonliefhebbers, uitstekend op de hoogte van de mooiste woontrends. Het was erg leuk om met hen te sparren over de nieuwe badkamer! Samen met de architect hadden zij al een super royale ruimte ingetekend voor de nieuwe badkamer. Hun wensen kon ik uitstekend verwerken in het badkamerontwerp. Het grote vrijstaande bad en het maatwerk badkamermeubel komen helemaal tot hun recht in deze badkamer. Maar ook de schitterende inloopdouche is beslist een visitekaartje!

Stijlvolle zwarte details

In de hele badkamer zien we stijlvolle zwarte details terugkomen. Want niet alleen de kranen en het badkamermeubel zijn zwart. Kijk ook maar eens naar de buitenzijde van het vrijstaande bad en naar de stalen douchewand met radiatorfunctie. Ook daar zien we deze prachtige, tijdloze kleur. Voor de stijlvolle raambekleding hebben de heer en mevrouw Smits zelf gezorgd.

Industrieel strak met warme elementen

Op de vloer en wand zijn stoere tegels toegepast. Deze grote keramische tegels van 80 bij 80 centimeter hebben een heel natuurlijke uitstraling. De tegels in combinatie met de zwarte details geven de badkamer een industrieel, strak karakter. Maar aan warme elementen ontbreekt het ook niet! Een sfeervolle blikvanger is toch wel de achterwand van de badkamer die voorzien is van een ruwe steenstrip. Twee stijlvolle wandlampjes verlichten deze wand speels, zodat er een gezellig wellness sfeertje ontstaat. Het lijkt me heerlijk om na een dag werken deze schitterende badkamer Nijkerkerveen binnen te stappen. Gewoon om even helemaal tot rust te komen! Ik wens de familie Smits heel veel rustgevende badkamermomenten toe!

Lees meer over De Eerste Kamer