Referentie

Badkamer Portugese tegels

Hoe bent u bij de Eerste kamer terecht gekomen?

We hebben De Eerste Kamer gevonden via internet. Wat we prettig vonden dat het niet een standaard sanitair winkel is en ze niet vast zitten aan bepaalde leveranciers waardoor ze precies de totaaloplossingen kunnen bieden die wij zochten.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

Niet pers se in de showroom, meer door de gesprekken met Anton. We hadden een heel goed beeld van wat we wilden met de badkamer en Anton zette de puntjes op de ‘i’. Zo heeft hij het kader in de spiegel en het natuurstenen blad naast het bad bedacht.

Hoe verliep het contact?

Wij hebben goed contact gehad met Anton van de Beek. Hij heeft ons deskundig geholpen om onze wensen concreet in te vullen. Het was een fijne ervaring.

Wat vindt u van het resultaat van uw badkamer Portugese tegels?

We zijn erg blij met het eind resultaat.

Ontwerp door: Anton van de Beek
Stijl van de badkamer: Stijlvol Design
Formaat van de badkamer: 2.5 x 3 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

Anton van de Beek

Voor dit stel uit Tienhoven heb ik deze stijlvolle badkamer ontworpen. Marye en Ronald waren goed voorbereid en wisten wat ze wel en niet wilden. Ze waren op zoek naar een complete badkamer en lieten zich graag informeren over ons brede assortiment.

Openstaan voor nieuwe ideeën

Voor mij is het altijd erg prettig als klanten openstaan voor nieuwe ideeën. Bij Marye en Ronald was dat ook het geval. Zij wilden graag van hun nieuwe badkamer Portugese tegels een stijlvol geheel maken met leuke details. Tijdens onze gesprekken heb ik een voorstel gedaan om binnen de bestaande spiegel een zwart kader aan te brengen. Op deze manier voeg je een leuk detail toe. Daarnaast is de spiegel over de volledige lengte van de muur aangebracht boven het prachtige maatwerk badkamermeubel. Boven de waskommen pronken de inbouw wastafelkranen van Hans Grohe die mooi matchen met de bad kraan. De verlichting aan de bovenzijde van de spiegel heeft naast het functionele ook een esthetische functie.

Een stijlvolle uitstraling

De douchewand is doorgetrokken tot aan het plafond en kan worden afgesloten met een deur. Het zwarte kader zorgt voor een stijlvolle design uitstraling en combineert mooi met de overige zwarte details. Aan de douchewand hangt een handdoeken rek zodat deze binnen handbereik is. Naast de douche is het toilet geplaatst waarbij gekozen is voor een zwarte bedieningsplaat. In de wand zit een ingebouwde closetborstelhouder van Looox zodat deze niet in het zicht staat.

Karaktervolle Portugese vloertegels

Op de vloer van deze badkamer in Tienhoven  liggen antraciet matte Portugese tegels van Sottocer. Het formaat van de tegel is 20 x 20 cm en wordt omsloten met een donkere tegelrand wat zorgt voor een persoonlijk karakter aan deze vloer. De badkamer ziet er stijlvol uit en is bovendien een mooie combinatie van tegel- en stucwerk. Ik wens Marye en Ronald veel plezier met hun nieuwe badkamer toe!

 

Lees meer over Anton van de Beek