Referentie

Badkamer Soest

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

Toen wij de showroom gingen bezoeken, was het nieuwe pand in Hoevelaken net geopend. We wilden graag geïnspireerd worden en dat is goed gelukt. Alhoewel we het uitkiezen van tegels zeker niet gemakkelijk vonden.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

We werden spontaan verliefd op kranen en spoelbakken die we in de showroom zagen. Deze mooie producten zijn uiteindelijk ook in onze badkamer gekomen. En wat staat het mooi. Ook leuk om te vermelden is de wijziging van het tegelplan dat wij in gedachten hadden. Henk-Peter heeft ons daar echt in geholpen.

Hoe verliep het contact?

Wij hebben veel contact gehad met Henk-Peter de Graaf. Dat is heel goed bevallen. Hij dacht goed met ons mee en gaf de tijd en ruimte om thuis goed na te denken over de plannen en de bijkomende kosten. Dat hebben wij als prettig ervaren. Want de aanschaf van een nieuwe badkamer is een hele investering.

Wat vindt u van het resultaat van badkamer Soest?

Wij zijn heel tevreden klanten en erg blij met de nieuwe badkamer.

Ontwerp door: De Eerste Kamer
Stijl van de badkamer: Moderne design badkamer
Formaat van de badkamer: 2,2 bij 2,6 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

De Eerste Kamer

Op aanraden van een collega kwamen de heer en mevrouw Mets uit Soest naar onze showroom om inspiratie op te doen. Na te hebben rondgekeken volgde een afspraak met mij voor een persoonlijk advies. Niet alleen het wensenlijstje kreeg ik te horen, maar er volgde ook een flinke hoeveelheid technische vragen. De heer Mets was hier duidelijk in geïnteresseerd en wilde graag alles weten. Met veel plezier heb ik de vragen beantwoord en konden we toewerken naar de geweldig mooie badkamer die is gerealiseerd.

Openstaan voor nieuwe ideeën

Voor mij is het altijd erg leuk als klanten openstaan voor nieuwe ideeën. Bij de familie Mets was dat ook het geval. Zij wilden graag van hun nieuwe badkamer wat bijzonders maken. Toen zij in onze showroom inspiratie op hadden gedaan, waren ze erg enthousiast over de hoge waskommen en onderscheidende kranen van JEE-O. Tijdens het ontwerpen van de badkamer heb ik een laag houten meubel op maat gecreëerd. Daar bovenop zijn de hoge waskommen geplaatst. En boven de waskommen pronken de ingebouwde wastafelkranen. Maar ook de fraaie spiegel boven de set voegt veel toe. Want deze spiegel is zowel aan de bovenzijde als aan de onderzijde voorzien van indirecte verlichting. Daardoor wordt het schitterende badkamermeubel extra mooi uitgelicht.

Een gesloten douche met schuifdeuren

Ook de douche is een heerlijke ruimte geworden die je afsluit met een schuifdeur. Dit systeem heeft twee belangrijke voordelen. Ten eerste profiteer je tijdens het douchen en afdrogen langer van de warmte in de doucheruimte. Maar dit schuifsysteem neemt ook nauwelijks ruimte in beslag. Zodat je de deur gemakkelijk open kunt laten staan wanneer de douche niet wordt gebruikt. Daardoor genieten we in deze badkamer extra van het uitzicht op het design van de bijzonder mooie douchekraan. Deze douchekraan komt uit de Flow serie van JEE-O.

Mooie grote tegels in badkamer Soest

De vloer en alle wanden van badkamer Soest zijn voorzien van dezelfde keramische tegels. Deze grote tegels van 80 x 80 cm hebben een warme natuursteen look. Doordat de tegels zo groot zijn, blijft het aantal voegen beperkt. De badkamer ziet er mooi strak en rustig uit en is bovendien heel gemakkelijk te onderhouden. Ik wens de heer en mevrouw Mets bijzonder veel badkamerplezier toe! En tenslotte namens ons hele team nog bedankt voor het lekkers dat we hebben gekregen voor bij de koffie. Bijzonder leuk dat u op deze wijze uw waardering liet blijken!

Lees meer over De Eerste Kamer