Badkamer Soesterberg

Referentie

Badkamer Soesterberg

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

De ontvangst was netjes. We konden alles rustig op ons eigen tempo bekijken en kregen vervolgens de mogelijkheid aangeboden om een afspraak te maken.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

Wij hadden zelf een badkamerindeling in ons hoofd maar Henk-Peter kwam met andere ideeën. De ruimte van onze badkamer werd optimaal benut door schuine plaatsing van het toilet.

Hoe verliep het contact?

Henk-Peter communiceert goed. Het is een voordeel dat hij zelf ook badkamers heeft gemaakt en weet wat er gebeurt tijdens het plaatsen. Er is een stuk maatwerk geleverd dat een zeer goede indruk geeft. Over kleine details wordt nagedacht. Henk-Peter heeft ons een goed advies gegeven.

Wat vindt u van het resultaat van badkamer Soesterberg?

Wij zijn zeer tevreden. Een 9,5 is wel een typering. De reacties van de omgeving zijn ook zo.

Ontwerp door: Henk-Peter de Graaf
Stijl van de badkamer Modern
Formaat van de badkamer 2,92 meter bij 1,74 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

Henk-Peter de Graaf

De heer en mevrouw Bos stonden open voor mijn nieuwe ideeën. Zij reageerden hier enthousiast op en waardeerden de maatwerk oplossingen die ik hen aanbood. De communicatie verliep bovendien zeer correct.

Een doucheruimte met beleving

De douche is bijzonder luxe geworden. Zelfs stomen behoort tot de mogelijkheden. Het douchebankje is sierlijk en praktisch. Ik ben ervan overtuigd dat de heer en mevrouw Bos van deze douchecabine in badkamer Soesterberg zullen genieten.

Lees meer over Henk-Peter de Graaf