Badkamer Spakenburg

Referentie

Badkamer Spakenburg

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

Eigenlijk hadden wij al een goede indruk van De Eerste Kamer vanwege de top badkamer die door hen bij onze ouders is gemaakt. Toen we zelf de showroom gingen bezoeken, werden we enthousiast over de mooie spullen.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

De Sunshower en de mat witte wastafel van Corian die we zagen in de showroom spraken ons erg aan. Tijdens het ontwerpen van de badkamer kwam Henk-Peter met goede ideeën om loze ruimtes te vullen.

Hoe verliep het contact?

Het contact met Henk-Peter verliep prima. Want hij zag de dingen meteen voor zich en dacht erg goed mee. Bovendien was hij heel praktisch. We hadden er een goed gevoel bij. Zeger heeft de montage verzorgd. Hij is een rustige vakman. Alles ging in overleg en dat was erg prettig voor ons.

Wat vindt u van het resultaat van badkamer Spakenburg?

Geweldig, boven verwachting! Het is een genot om te douchen. Overal waar je naar kijkt, is het af. Er is niks wat beter had gekund.

Ontwerp door: Henk-Peter de Graaf
Stijl van de badkamer Modern
Formaat van badkamer Met schuine kant 3 bij 3 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

Henk-Peter de Graaf

Vanaf het eerste moment dat ik de heer en mevrouw Koelewijn sprak, was er een wederzijds gevoel van vertrouwen aanwezig. Dat was erg prettig. Ik kon goed aanvoelen waar zij enthousiast over werden. Als voorbeeld noem ik de maatwerk wastafel, de luxe kranen en het massief eikenhout dat is toegepast bij de kasten.

Het lijnenspel is rustig en evenwichtig

Tijdens het ontwerpen van de moderne badkamer moest ik rekening houden met een grote schuine zijde. Ik heb hen geadviseerd om deze schuine zijde gedeeltelijk dicht te maken. Het lijnenspel werd daardoor rustig en evenwichtig, waardoor de badkamer optisch veel ruimtelijker is geworden. De achterwand van het toilet kon ik mooi vlak houden door het inbouwreservoir netjes weg te werken in de achterliggende ruimte. Mevrouw Koelewijn had de wens uitgesproken voor een ingebouwde wasmand. Naast het toilet heb ik een houten waskast gecreëerd die perfect past bij het geheel.

Een flinke metamorfose!

Als ik even terugdenk aan de oude situatie dan heeft deze badkamer een flinke metamorfose ondergaan. Voorheen werd gedoucht in een groot bad. De douche is nu heerlijk ruim en voorzien van een luxe Sunshower. Voor bad plezier hebben de heer en mevrouw Koelewijn buiten een heerlijke jacuzzi staan. Daar genoten zij al volop van. De nieuwe badkamer Spakenburg is een aanwinst voor hen omdat douchen nu ook een belevenis is.

Lees meer over Henk-Peter de Graaf