Badkamer Utrecht Centrum

Referentie

Badkamer Utrecht Centrum

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

Er is veel gerichte keus. De stijl is strak en modern maar tegelijkertijd toch ook heel erg warm. Wij kregen er direct een goed gevoel bij.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

Wij waren blij dat het badkamermeubel helemaal op maat kon worden gemaakt in combinatie met de houten planchetten.

Hoe verliep het contact?

Anton was vriendelijk, meedenkend en enthousiast. Hij weet echt waar hij het over heeft. Het persoonlijk contact was prettig met alle medewerkers van De Eerste Kamer.

Wat vindt u van het resultaat van badkamer Utrecht Centrum?

Wij houden ervan. We zijn hartstikke blij. Het is eigenlijk nog mooier geworden dan we dachten! Toen de laatste dingen werden gedaan, het voegen en het kitten, werd het echt helemaal af.

Ontwerp door: Anton van de Beek
Stijl van de badkamer Modern
Formaat van badkamers 4 bij 2,1 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

Anton van de Beek

Gert en Elizabeth konden goed aangeven waar ze van hielden. Toen ik de badkamer voor hen ging ontwerpen, groeide het enthousiasme en vertrouwen. Voordat de badkamer kon worden gemonteerd, was er wel een belangrijk aandachtspunt. Omdat zij muziekliefhebbers zijn, moesten we ervoor zorgen dat de instrumenten echt stofvrij bleven. Door de monteurs werd hier speciale aandacht aan geschonken. Gert en Elizabeth konden vervolgens met een gerust hart genieten van een weekje vakantie en de monteurs gingen aan de slag.

Een fraaie badkamerindeling!

De indeling van de luxe badkamer is heel fraai geworden. In de douche heb ik een lang bankje gecreëerd om gezellig op te kunnen zitten. Met deze doucheoplossing ontstond bovendien de vrijheid om het toilet naar het midden te verplaatsen. Boven het toilet heb ik een tweetal houten planchetten gecreëerd, die de badkamer optisch verlengen. De planchetten zijn praktisch en verhogen de sfeer. Bij de frisse kleurstelling van de badkamer is bewust gekozen voor een donker badkamermeubel. De kleur, steenkool zwart, van het meubel en de planchetten past perfect in deze setting. Het vrijstaande bad staat aan de achterzijde van de badkamer tegen een ruwe steenstrip. Deze natuurlijke achterwand van de badkamer is op een subtiele wijze aangelicht waardoor deze er echt uitspringt. Badkamer Utrecht Centrum is ontzettend mooi geworden. Fris, modern en gezellig!

Lees meer over Anton van de Beek