Badkamer Utrecht

Referentie

Badkamer Utrecht

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

De stijl van De Eerste Kamer is heel netjes, luxe en karakteristiek. Heel anders dan bij anderen. Het is alles behalve een eenheidsworst.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

Wij hebben de open vraag bij Henk-Peter neergelegd dat wij een complete, sfeervolle badkamer wilden. Samen met Henk-Peter hebben we vervolgens lekker gebrainstormd over onze nieuwe badkamer en dat is goed bevallen.

Hoe verliep het contact?

De gesprekken met Henk-Peter en de monteurs waren heel open en prettig. De monteurs waren rustig en vriendelijk. Het zijn echte vakmannen.

Wat vindt u van het resultaat van badkamer Utrecht?

Super. Het is echt het pareltje van ons huis geworden. Dat vindt ook iedereen die hier komt. Het is bij ons best een grote ruimte en die moest goed benut worden. Het vrijstaande bad doet dat heel mooi. We waren erg blij met de suggesties van Henk-Peter.

Ontwerp door: Henk-Peter de Graaf
Stijl van de badkamer Modern
Formaat van de badkamer 3 meter bij 4,30 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

Henk-Peter de Graaf

Veel klanten komen binnen met een aantal specifieke badkamerwensen. Bij de heer en mevrouw Van Eiken was dat niet direct het geval. Zij hadden eigenlijk één grote wens. Zij wilden een complete, sfeervolle badkamer. Dat klinkt misschien gemakkelijk, maar bleek nog best lastig. Samen hebben we veel mogelijkheden bekeken en heb ik geprobeerd hiervan een totaalbeeld te geven. Dat was noodzakelijk om tot de juiste keuzes te komen.

De kunst van het weglaten!

De badkamer is behoorlijk ruim en dat mag je zien. Tijdens het ontwerpen heb ik continu gedacht aan de kunst van het weglaten. Doordat de badkamer niet propvol is ingericht, staat het vrijstaande bad echt vrij. De gezellige sfeer is ontstaan door de gebruikte kleuren en materialen. We zien bovendien de fraaie combinatie van strak en ruw terug in de wandbekleding van de badkamer. Het eindresultaat van badkamer Utrecht is geweldig mooi geworden.

Lees meer over Henk-Peter de Graaf