Referentie

Badkamer Varsseveld

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

Voordat we een afspraak maakten voor een advies, hadden we al veel mooie badkamers van De Eerste Kamer op Pinterest gezien. Daardoor hadden we al een positief beeld van hetgeen dat we in de showroom konden verwachten. Alles ziet er heel verzorgd uit en je ziet ook direct dat de kwaliteit van de materialen goed is.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

Wat we nog niet eerder hadden gezien, was de grote spiegelwand die we boven een badkamermeubel zagen met ingebouwde wastafelkranen erin. Dat vonden we geweldig! In de showroom zagen we ook erg mooie baden. Toch hebben we er uiteindelijk niet voor gekozen om een bad te nemen. Want we wilden het graag ruimtelijk houden.

Hoe verliep het contact?

Rick heeft ons geadviseerd en deed dat heel goed! Hij is super enthousiast en denkt goed mee. Ook de montage verliep prima vanaf het slopen tot de verbouwing. Daarbij verliep de planning perfect en werd er heel netjes gewerkt.

Wat vindt u van het resultaat van badkamer Varsseveld?

We zijn er echt heel erg blij mee. Het is precies zo geworden of misschien nog wel mooier dan dat we hadden verwacht.

Ontwerp door: De Eerste Kamer
Stijl van de badkamer: Stijlvolle, sfeervolle badkamer
Formaat van de badkamer: 2,5 bij 2,8 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

De Eerste Kamer

De heer en mevrouw Bergevoet wonen heerlijk buitenaf in de natuurrijke omgeving van Varsseveld. Voor hun prachtige woning wilden zij graag een nieuwe badkamer. Zodoende kwam ik in contact met deze vriendelijke mensen.

Een heerlijke royale badkamer

Badkamer Varsseveld is heerlijk royaal. Zodra je de badkamer binnenloopt, staat aan de linkerzijde een exclusief badkamermeubel opgesteld dat is gemonteerd over de hele wand. Recht tegenover het badkamermeubel heb ik een L-wand gecreëerd. Aan de ene zijde hangt het zwevend toilet. Aan de andere zijde, heel fraai achter het wandje, loop je gemakkelijk naar de inloopdouche. Achter het wandje, helemaal uit het zicht, kan het genieten beginnen! In de luxe inloopdouche is de Sunshower ingebouwd. Zodat het hele jaar door kan worden genoten van zonlicht en infraroodwarmte!

Geïnspireerd door de grote spiegel

In de showroom waren de heer en mevrouw Bergevoet verrast door een badkamer waarin een grote wandspiegel was gemonteerd met ingebouwde wastafelkranen. Dit gave idee kon ik prachtig toepassen in het ontwerp van de nieuwe badkamer. De badkamer, die 7 vierkante meter groot is, lijkt hierdoor wel twee keer zo groot! Bovendien wordt het luxe karakter ervan nog een keer extra benadrukt. Zelf ben ik er ook erg enthousiast over.

Eenheid in stijl en in sfeer

Het was erg leuk om badkamer Varsseveld te mogen bewonderen! Het resultaat is echt prachtig geworden. Bovendien vind ik het mooi dat de exclusieve badkamer helemaal past bij de stijl en sfeer van de woning. De badkamer en keuken lijken wel broer en zus. Natuurlijk wens ik de heer en mevrouw Bergevoet ontzettend veel badkamerplezier toe in hun schitterende woning!

Lees meer over De Eerste Kamer