Badkamer Wijk bij Duurstede

Referentie

Badkamer Wijk bij Duurstede

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

In de showroom zie je dat er sprake is van maatwerk en vakwerk. Het contact was direct professioneel.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

Wij vielen voor het Beton Ciré. Er was geen discussie meer mogelijk. Dat wilden we hebben!

Hoe verliep het contact?

Het contact met Anton was prima. Hij weet waar hij over praat en dat is erg prettig. Hij kon bovendien goed de details vertellen met betrekking tot de installatie en had specifieke tekeningen in de map op de millimeter nauwkeurig. Wij vonden dat super.

Wat vindt u van het resultaat van badkamer Wijk bij Duurstede?

Er is erg netjes gewerkt. De monteurs zijn super vakmensen en zij hielden zich netjes aan het tijdschema. Het resultaat is haast nog mooier dan gedacht, echt top.

Ontwerp door: Anton van de Beek
Stijl van de badkamer Modern
Formaat van de badkamer 2,85 meter bij 1,85 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

Anton van de Beek

De fijne contacten verliepen heel constructief. Mevrouw Verbeek wist goed wat ze wilde en had al veel zelf bedacht. De juiste keuzes konden in een betrekkelijk korte tijd worden gemaakt. Er was wel ruimte voor creatieve oplossingen. De heer Verbeek is technisch goed onderlegd en heeft een voorliefde voor besturing en technische gadgets. Het was aardig om de installatiedetails met hem te delen. In deze wellness badkamer kan heerlijk worden gestoomd. De stoomtechniek is vernuftig weggewerkt.

Een zeer geslaagd badkamertraject!

Wat ik ook als zeer prettig heb ervaren is het in mij gestelde vertrouwen. We hadden alles goed doorgesproken en tijdens de installatie zijn de heer en mevrouw Verbeek op vakantie geweest. Toen zij terugkwamen was de nieuwe badkamer een feit. Als het eindresultaat dan volledig voldoet aan de verwachtingen kunnen we gerust spreken over een zeer geslaagd badkamertraject van badkamer Wijk bij Duurstede waar ik met een glimlach aan terugdenk!

Lees meer over Anton van de Beek